Фото без описуНезабаром холодні зимові дні… На часі робота сільських медичних закладів у зимовий період. Головою громади Віталієм Здебським розглянуто пропозиції членів виконавчого комітету щодо заміни дверей та вікон у сільських медичних закладах, які обговорено із керівництвом комунальної установи селищної ради «Старосинявським центром первинної медико-санітарної допомоги».

Депутати Старосинявської ОТГ спрямували кошти із селищного бюджету на заміну вікон і дверей на металопластикові у таких медичних закладах:

  • Адампільська АСЛ - близько 92 з половиною тис. грн. на заміну 11 вікон і двох дверей;
  • ФАП с.Перекори – 54 тис. грн., на заміну 11 вікон і двері;
  • ФП с.Яблунівки - 48 тис. грн., на заміну 4-ох вікон і 3-ох дверей;
  • ФАП с.Цимбалівки – майже 90 тис. грн., щоби замінити 8 вікон та 5 дверей;
  • ФАП с.Паплинці - більше 44 тис. грн. на заміну 11 вікон.

Як інформувала в.о. головного лікаря Старосинявського ЦПМСД, член виконкому селищної ради Є.В. Стадник, роботи із заміни вікон і дверей у сільських медичних закладах первинної ланки медицини на стадії завершення, планується замінити також вікна у Заліссянському ФАПі, на що направлено більше 31 тис. грн. Підрядники організації «ТеплоЕфектБуд» обіцяють завершити роботи до середини листопада.

На місце проведення робіт виїхала робоча група, яку очолив селищний голова Віталій Здебський, перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Карпушин, представник технічного нагляду Віктор Гавчук, обстежено процес виконання робіт підрядниками, обговорено подальші плани із впровадження енергозберігаючих технологій.

Фото без опису

Прес-служба ОТГ.