Фото без описуПро створення пішохідної зони в центрі Старої Синяви по вулиці Грушевського неодноразово говорилося на засіданнях виконавчого комітету селищної ради. Такі пропозиції висловлювали і мешканці містечка, які часто прямують на роботу цією вулицею, ведуть дітей у дитсадок, школу. Організацію безпеки руху автотранспорту вимагала спеціальних відміток як на вулиці Грушевського, так і на вулицях Ватутіна, Івана Франка, про що було обговорено на робочій нараді селищного голови Віталія Здебського.

Доручено працівникам комунального підприємства селищної ради «Старосинявський комунгосп» провести роботи із встановлення обмежувальних дорожніх знаків.

За інформацією начальника КП «Старосинявський комунгосп» Ігора Федорчука дані роботи виконано – працівниками комунгоспу встановлено обмежувальні знаки на відрізках доріг біля КП «Старосинявська ЦРЛ» - пішохідний перехід; знак з обмеження швидкості руху «STOP!» по вул. Ватутіна; два знаки «Увага! Діти» у центрі Старої Синяви біля Старосинявського НВК, по центральній вулиці Грушевського з метою контрою за дотримання правил дорожнього руху як водіями, так і пішоходами.

Фото без опису

Прес-служба ОТГ.