Фото без описуСтаросинявська ОТГ розпочала роботи із реалізації проекту Центру надання адміністративних послуг, який буде розміщено у приміщенні комунального підприємства селищної ради «Старосинявський РБК».

Наразі ведуться будівельно-монтажні роботи з реконструкції наружних робіт приміщення Старосинявського районного будинку культури під ЦНАП: капітальний ремонт ганку приміщення ЦНАПу, реконструкція санвузлів, улаштування пандуса ЦНАП. Виконання Програми розраховане на один етап січень-липень 2018 року. Орієнтований обсяг коштів на виконання програми передбачений та затверджений, в тому числі кошти Європейського Союзу ( ЄС та компанія SKL INTERNATIONAL) –  69,5 відсотки, + кошти місцевого бюджету - Старосинявська селищна рада -  30,5 відсотка.

Голова громади Віталій Здебський перебував у приміщенні будинку культури під час проведення будівельно-монтажних робіт разом із першим заступником селищного голови Карпушином Андрієм та завідувачем сектору ДАБІ селищної ради Олегом Ніколайцем, керівником ЦНАПу РДА Наталією Куцоконь,  Віктором Гавчуком,  представником  технагляду, та  координаторами  проекту ЄС, де ознайомилися зі станом справ та процесом виконання запланованих робіт.

Фото без опису

Як відмітив селищний голова Віталій Здебський, сесією селищної ради затвердили Програму про функціонування ЦНАПу, на підтримку якої виділили із селищного бюджету півмільйона гривень співфінасування на реалізацію даного проекту з метою надання якісних та необхідних населенню громади послуг, враховуючи те, що кожна людина не має «оббивати пороги кабінетів», щоби взяти необхідні довідки, а прийти до ЦНАП, написати заяву і згодом забрати готові документи. Такий підхід до роботи уже реалізовано у великих містах України – Одеса, Луцьк та ін., це значно покращить роботу відділів та різних служб із населенням громади.

Фото без опису

 

Прес-служба ОТГ.