Фото без описуВідділ з питань державної реєстрації виконавчого комітету Старосинявської селищної ради входить до складу виконавчого комітету Старосинявської селищної ради і в межах району забезпечує виконання покладених на відділ завдань.  У громаді даний відділ працює уже більше року.

Основним завданням відділу з питань державної реєстрації Старосинявської селищної ради Старосинявського району Хмельницької області є забезпечення реалізації державної політики у сферах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців на території територіальної громади.

02 червня 2016 року проведено  державну реєстрацію Відділу як юридичної особи в Єдиному  державному  реєстрі  юридичних осіб,  фізичних   осіб - підприємців та громадських формувань.

Місцезнаходження юридичної особи: 31400, Хмельницька область, Старосинявський район, смт. Стара Синява, вул. І.Франка, буд. 5.

З 01 січня по 11 серпня 2017 року  працівниками  відділу зареєстровано та опрацьовано 1 150 заяв про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, за які до бюджету селищної ради  надійшло адміністративного збору  на суму: 100 090 грн., варто зазначити, що значна кількість заяв опрацьовується безкоштовно.

Прес-служба  відділу.