Серед населення  Старосинявської громади 365 підприємців працює на розвиток громади, сплачуючи податки до місцевого бюджету. 

У районному  Будинку культури  року відбулися урочистості, присвячені Дню підприємця. Цей день як професійне свято відзначається із 1998 року.На теренах району зареєстровано 356 підприємців із них на загальній системі 101 та 255 підприємців єдиного податку. За 8 місяців 2016 до зведеного бюджету підприємця сплачено 1951,0 тис. грн. податків і зборів, що становить 6,2 відсотки в загальній структурі надходжень.

В урочистостях взяли участь: голова Старосинявського ОТГ Віталій Здебський, голова райради Василь Франчук, голова райдержадміністрації Ігор Русий, які виступили з вітальними словами.

Селищний голова Віталій Здебський звернувся до підприємців:


Шановні підприємці  Старосинявщини!

Уже традиційно у першу неділю вересня  відзначається День підприємця. Запровадження цього свята на державному рівні – це визнання тієї ролі, яку відіграють  у розвитку  економіки підприємництво і приватна ініціатива. Наша громада, співпрацюючи із  підприємцями Старосинявщини, від імені депутатського корпусу громади  вітає усіх підприємців краю. На Старосинявщині зареєстровано 365 підприємців, кожен з яких працює над власною справою і на розвиток громади.

Успішна підприємницька діяльність  впливає на розвиток місцевої економіки в різних сферах – виробництві, торгівлі, транспорті, будівництві, наданні послуг. А від цього залежить і створення нових робочих місць та наповнення   місцевого бюджету.

Шановні  підприємці, висловлю вдячність за вашу наполегливу працю та активну громадську позицію, високий рівень професіоналізму та ініціативність, за співпрацю, надану в допомозі військовим та учасникам бойових дій  в зоні АТО. Напередодні вашого професійного свята прийміть  щирі вітання та сердечні побажання успіхів у вашому бізнесі. Щиро бажаю вам подальших успіхів у підприємницькій діяльності, витримки, оптимізму і невичерпної ділової енергії. Нехай кожна започаткована вами справа буде вдалою і успішною, а партнери – ніколи не підводять.Щастя, здоров’я і благополуччя вам  і вашим родинам!

Мелодійні пісні  дарували працівники районного будинку культури, щирі поетичні вітання звучали з уст  поетеси, краєзнавця Любові Сердунич,   голови спілки підприємців Старосинявщини Валентина Гневуша та першого заступника Старокостянтинівського об"єднаного  пенсійного фонду Людмила Мельник.Висловили побажання на наступний рік зібратися  у більш ширшому колі.

Прес-служба ОТГ.