Першого червня у Старосинявському Будинку культури відбулася щорічна мистецько-освітянській акції «Віват».

На святі  відзначили учнів та вихованців, які показали високий рівень знань, захищали честь району та стали переможцями й призерами Всеукраїнських, обласних та районних етапів  олімпіад з базових дисциплін, конкурсу-захисту  науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук, інших інтелектуальних, творчих та спортивних конкурсів і змагань. А також відзначили наставників, які взяли на свої плечі непростий обов’язок ростити обдарованість і справилися з ним як найкраще.

Гордість за молоду творчу еліту району розділили також гості свята:

Світлана Віталіївна Лакуста –  заступник з питань діяльності виконавчих органів Старосинявської селищної ради у своєму виступі  наголошувала:

Доброго дня дорогі діти, шановні вчителі та гості!

Вже стало гарною традицією щороку, в рамках заходів, приурочених до Дня захисту дітей відзначати свято науки і талантів, проводити мистецько – освітянський захід «Віват». Незважаючи на похмуру погоду в нас  весело. Це Свято завжди проходить урочисто, з піднесеним настроєм, із почуття гордості за наших дітей.  За тих, хто з юних років своєю творчістю та розумом прославляє рідну Старосинявщину.   Дуже приємно, що з кожним роком збільшується кількість призерів обласних та Всеукраїнських олімпіад, конкурсів, спортивних змагань.

Дорогі наші діти! Ми пишаємося вами. Ви – наша гордість, ви – наша нація.

Я щиро бажаю вам успіхів у навчанні, в спорті, бажаю знайти себе в житті. Нехай ваші сьогоднішні перемоги будуть лише маленьким стартом у вашому майбутньому.  І надалі прославляйте свій рідний край на теренах області,  на теренах всієї України.

  Велика подяка сьогодні талановитим педагогам, справжнім фахівцям своєї справи, які навчають дітей, вкладають в них частинку своєї душі.  Адже саме завдяки мають такі високі досягнення.   Ми ще раз переконуємося: нам є ким пишатися, є до чого прагнути і куди рости. Ми маємо потужний потенціал творчої та обдарованої молоді, вчительської та батьківської громади.         Сьогодні усім вам – віват!

 

 З вітальними словами до молоді звернулися:

  • Юрій Васильович Гурин – перший заступник голови Старосинявської районної державної  адміністрації;
  • Аліса Іванівна Міщишина  – керуюча справами Старосинявської районної ради;
  • Олександр Миколайович Пузирук – начальник відділу освіти, молоді, 

     спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради;

  • Михайло Володимирович Хабоша  – начальник відділу освіти, молоді і

спорту Старосинявської районої державної адміністрації;

  • Олександр Ілларіонович Крот – директор приватного  

сільськогосподарського підприємства «Обрій» с. Теліжинці;

  • Василь Володимирович Процюк – директор сільськогосподарського кооперативу «Воля» с. Цимбалівка;
  • Анатолій Андрійович Сопрук – директор селянсько-фермерського господарства «Поділля» Стара Синява;
  • Роман Романович Марценюк – керівник Старосинявської філії приватного акціонерного товариства «Райз - Максимко» с. Паплинці;
  • Олександр Степанович Юзва – директор державного підприємства дослідного господарства «Пасічна» с. Пасічна;
  • Приватні підприємці Старої Синяви – Олександр Сергійович Гноянко, Олег Іванович Лучіцький, Валентин Вікторович Дроздовський, Віталій Олександрович Дроздовський.

До вітального слова та для вручення сертифікатів, районних премій  призерам Всеукраїнських та обласних етапів олімпіад з базових дисциплін, обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково- дослідницьких робіт МАН та обласних етапів гуманітарних конкурсів було запрошено Олександра Миколайовича Пузирука – начальника відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради

До вітального слова та для вручення сертифікатів, районних премій  переможцям районного етапу олімпіад з базових дисциплін, районного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково- дослідницьких робіт МАН та районних етапів гуманітарних конкурсів було запрошено Юрія Васильовича Гурина – першого заступника голови Старосинявської районної державної  адміністрації.

До вітального слова та для вручення сертифікатів, районних премій  за особливий вияв творчого таланту та вагомий внесок у піднесення іміджу району було запрошено Світлану Віталіївну Лакусту –  заступника з питань діяльності виконавчих органів Старосинявської селищної ради

До вітального слова та для вручення сертифікатів, районних премій  переможцям та призерам Всеукраїнських, обласних спортивних змагань було запрошено  Алісу Іванівну Міщишину  – керуючу справами Старосинявської районної ради.

До вітального слова та для вручення подяк  за високий професіоналізм, творчість, результативність у роботі з обдарованою учнівською молоддю та особистий внесок у піднесення освіти району було запрошено Хабошу Михайла Володимировича – начальник відділу освіти, молоді та спорту Старосинявської районної державної адміністрації.

Чудовий настрій на святі підтримували своїми творчими здібностями Гашинська Олена,  Наталія Маринчак,  Єлизавета Фігурел,  Дарина Гингазова,  Наталія Федорчук,  Вікторія Голощук, вокальна група Старосинявської дитячої музичної школи, а також у подарунок прозвучала пісня від працівників Будинку культури.

На закінчення до Дня захисту дітей в подарунок усі діти отримали морозиво.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба відділу освіти.