У залі районного Будинку культури проходили урочистості з нагоди професійного свята аграріїв – Дня працівників сільського господарства.

Щирі вітання адресували колективам сільськогосподарських формувань голова громади Здебський Віталій Едуардович, заступник начальника департаменту статистики (м.Хмельницький) Руслан Левицький, голови - РДА Ігор Русий та райради Василь Франчук, начальник управління агропромислового розвитку РДА, депутат селищної ради Андрій Лакуста.

Голова громади Віталій Здебський привітав працівників та ветеранів галузі і подякував за співпрацю.

Фото без опису

 

Шановні працівники сільського господарства, ветерани праці та гості свята!

У день вашого професійного свята від імені виконавчого комітету та депутатського корпусу селищної ради вітаю вас і бажаю успіхів на професійній ниві, здійснення сокровенних планів та задумів, міцного здоров’я і злагоди.

Нелегко сьогодні працювати на землі. Але лише завдяки вашій наполегливій праці та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві останніх років стають помітними і відіграють важливу роль у розвитку громади.
Нинішнього року трудівники села, керівники та фахівці агроформувань, дрібні фермери доклали немало зусиль для того, щоб закріпити позитивні тенденції в розвитку сільськогосподарського виробництва.

Наша громада працює уже два роки і завдяки співпраці з вами реалізовуються сучасні проекти з відновлення освітлення, будівництва та реконструкції водогонів, ямкового ремонту доріг, виконання договорів соціального партнерства на розвиток інфраструктури сіл громади.

Прийміть щирі слова вдячності вам за плідну співпрацю.

Хай обходять вас стороною природні стихії, нехай ваші родини живуть у сімейному затишку, буде завжди хліб на столі і до хліба, щастя вам, благополуччя та міцного козацького здоров’я!

 

Віталій Едуардович подякував аграріям за тісну співпрацю і нагородив Грамотами селищної ради за відродження інфраструктури сільських населених пунктів, надану допомогу закладам соціальної сфери та з нагоди святкування Дня працівника сільського господарства:

  • Ревка Володимира –заступника керівника з виробництва ТОВ «Енселко-Агро»
  • Кравчука Сергія – керівника ФГ «Новосинявське»
  • Крота Олександра –керівника ПСП «Обрій»
  • Процюка Василя – керівника СГК «Воля»
  • Борбича Олександра - керівника ТОВ «Хмільницьке»
  • Корчевного Віталія – керівника ДПДГ «Пасічна»
  • Сташка Василя – керівника ПП «Сьомаківське»
  • Ганаха Михайла – агронома ПраТ «Райз-Максимко», депутата селищної ради
  • Лакусту Андрія – начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації, депутата селищної ради.

Святковим концертом вітали трудівників артисти районного Будинку культури, викладачі та вихованці Старосинявської та Пасічнянської дитячих музичних шкіл, відділу культури, національностей, релігій та туризму виконавчого комітету селищної ради. Присутніх у залі пригощали короваєм з урожаю - 2017 . Святкового настрою додавали дружні вітання та осінні квіти.

 

Фото без опису

Прес-служба ОТГ.