Шановні колеги, всім, хто працює на місцевий розвиток, радимо зареєструватися і пройти безкоштовний онлайн-курс "Децентралізація в Україні - теорія та практика". Курс створено за участі Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана. Викладачем є провідний експерт з децентралізації Анатолій Ткачук. Навчання розпочнеться з 25 вересня. Курс можна пройти за шість тижнів на комп'ютері, планшеті чи смартфоні, присвячуючи всього кілька годин на тиждень для лекцій, додаткових матеріалів, спілкування з колегами на форумі, тестування. Після успішного завершення курсу Ви зможете отримати сертифікат від Prometheus. Надалі курс буде доступний весь час в інтернеті. Усі, хто дізнається про нього пізніше, також зможуть пройти навчання і отримати сертифікат.

Просимо поширювати інформацію про курс через ваші веб-сайти, сторінки у соціальних мережах, на дошках оголошень та інші засоби донесення інформації.

У додатку до листа є постер, який можна роздрукувати і розмістити на дошці оголошень чи розповсюдити в електронному вигляді.

Більше інформації про курс за посиланням: https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:Prometheus+DC101+2017_T4/about

Переконані, чим більше людей пройде цей курс, тим успішнішими будуть українські громади.

 

ПРЕС-СЛУЖБА МІНРЕГІОНУ УКРАЇНИ
http://www.minregion.gov.ua/  
https://www.facebook.com/MinregionUkraine
(044) 590-47-93; (044) 590-47-92 
press@minregion.gov.ua

Фото без опису