Фото без описуЗнімальна група ТСН "1+1" побувала у різних громадах  Хмельниччини і розповіла про життя та реалії громад, які  діють на теренах області уже другий рік.

Старосинявська ОТГ утворена   в 2015 році  в Старосинявському районі  з метою збереження цілісності району (територіальної одиниці- Старосинявщини).

Діяльність громади  на сьогодні є кроками до змін у "пострадянському суспільстві", заплановані заходи, реалізація Програм розвитку селищної ради, які складені згідно звернень громадян, депутатів та членів виконкому, поступово впроваджується в життя, використовується державна субвенція на розвиток громади.

Непросто втілювати в життя усі плани водночас голові громади, ще складніше правильно розприділити селищний бюджет депутатам селищної ради і мобілізувати зусилля в  одному напрямку, спрямувати кошти  в основне вагоме русло розвитку територіальної громади, обєднати зусилля, а не "рвати по частинах" і в кінцевому результаті мати цілий нуль досягнень... адже кожен  мудрий батько хоче, щоби  його дитина отримувала якісні знання, була конкурентноспроможною, кожен житель хоче нормального медичного обслуговування, відремонтованих доріг, належного благоустрою.

Що зроблено  на сьогодні в Старосинявській  ОТГ для населення? Яка причина поширення "місцевих чуток"? Як коментує ситуацію  Геннадій Зубко,  віце-премєр міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства України??  До вашої уваги короткий відеоролик  телеканалу ТСН "1+1".