З1 жовтня в читальному залі центральної районної бібліотеки в тісному колі зустрілись члени Летичівської первинної організації УТОС, які проживають на території Старосинявської громади. Зустріч організував голова Летичівської ТПО УТОС Леськов П.О., який поінформував присутніх про діяльність громадської організації протягом 2017 року. Петро Омелянович вручив членські квитки двом новим членам ТПО УТОС.

 

Участь в даному заході взяли заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Лакуста, заступник голови Старосинявської РДА Оксана Ліщишина, лікар-офтальмолог центральної районної лікарні Антоніна Колесник, спеціаліст Хмельницького місцевого центру з надання вторинної безоплатної правової допомоги Оксана Куцоконь.

У своєму виступі Світлана Віталіївна зазначила, що сьогоднішня зустріч – це ще одна можливість нагадати про проблеми, з якими чи не щодня стикаються незрячі люди. Прямий діалог з громадою дає можливість в першу чергу незахищеним верствам населення – громадянам із обмеженими можливостями вирішути свої проблеми. Громада завжди допомогає та надалі допомагатиме громадянам,  які потребують підтримки.

Так, протягом року 18 жителів громади з вадами зору, які звернулись в селищну раду, одержали грошову допомогу на лікування з коштів селищного бюджету на загальну суму понад 12 тис. грн.

 

Прес-служба ОТГ