У залі адмінбудинку відбулися урочисті заходи з нагоди Дня підприємця, на які прийшли успішні підприємці Старосинявщини, працівники селищної ради, райдержадміністрації, депутати селищної ради. Артисти районного будинку культури Анатолій Лотишко, Ніла Лотишко та Зоя Ткачук вітальними словами відкрили свято і запросили до слова голову громади Віталія Здебського, першого заступника голови райдержадміністрації Юрія Гурина, голову районної ради Василя Франчука.

Селищний голова Віталій Здебський адресував теплі вітання підприємцям, подякував за спільну справу на розвиток громади, за плідну працю та розвиток власної справи, створення робочих місць. Побажав миру, добра і міцного здоров’я винуватцям події, їхнім родинам. Віталій Едуардович вручив грамоту селищної ради приватному підприємцю Людмилі Крот та букет осінніх квітів; передав грамоту підприємцю із с.Залісся, який сплатив найбільшу суму податків до місцевого бюджету, Віктору Ревнюку.

Спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради нагроджено приватних підприємців: Ніну Лабадзе, Любов Ситніцьку, В’ячеслава Грицака, Оксану Гноянко. Привітала підприємців зі святом голова громадської ради Галина Ковалевська.

Вітальними піснями привітали артисти районного Будинку культури, співали «Многая літа…»

За поданням Старосинявської об’єднаної територіальної громади приватного підприємця, директора швейного підприємства ТОП «Люкс» Наталію Борисюк нагороджено грамотою обласної ради та цінним подарунком.

Коротка історична довідка:

”Свято встановлено в Україні «…враховуючи роль підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні, вирішенні соціально-економічних проблем та визнаючи його вплив на формування, становлення та розвиток національної економіки…» згідно з Указом Президента України «Про День підприємця» від 5 жовтня 1998 року № 1110/98. У календарі професійних свят відзначається в першу неділю вересня.“

Оргкомітет.