Фото без описуПід час літньої спеки при відсутності опадів головним питанням для життєдіяльності населення залишається забезпечення водою жителів громади. Це підтверджують звернення громадян та результати обговорень на загальних зборах громадян.

Тому на виконкомі селищної ради розглянули питання «Про затвердження проектів реконструкції об’єктів, що реалізуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2018 році»

  Члени виконкому затвердили проекти реконструкції об’єктів, що реалізуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2018 році, зокрема: реконструкція вуличних мереж водопостачання с. Пишки Старосинявського району Хмельницької області на суму – 1356 тис. грн.; реконструкція вуличних мереж водопроводу в с. Ожарівка - 1242 тис. грн.; реконструкція мереж водопостачання від артизіанської свердловини №2 с.Іванківці - 1497 тис. грн.; реконструкція вуличних мереж водопроводу с. Бабине - 1273 тис. грн.; реконструкція вуличних мереж водопроводу від артсвердловини №2 с. Харківці - 1483 тис. грн.; Реконструкція вуличних мереж водопроводу с. Йосипівка - 1487 тис. грн.

Фото без описуПісля засідання виконавчого комітету голова громади Здебський Віталій Едуардович перебував у відрядженні в м.Києві у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, де ґрунтовно обговорено питання надходження  субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2018 році. Наразі сума більше 2 млн. 580 тис. грн. надійшла на рахунки Старосинявської селищної ради на реконструкцію об’єктів.

 

 

 

Прес-служба ОТГ.