Фото без описуУ залі засідань адмінбудинку о 10.00 годині 18 червня 2018 року мала продовжити роботу 34-та чергова сесія Старосинявської селищної ради – третє пленарне засідання. Дане засідання не відбулося у зв’язку з відсутністю кворуму – до роботи у сесії зареєструвалося 12 депутатів селищної ради із 26 депутатів.

Як наслідок, більшість депутатів, розуміючи таку ситуацію, що склалася при обговоренні питання «Про формування старостинських округів на території Старосинявської селищної ради», висловили свою думку на попередній сесії. Їхня думка основувалася на економічно обгрунтованому й законодавчому полі та можливості селищного бюджету, про що було проголосовано. Результати голосування не співпали з очікуваннями певної політичної сили, тому її представники намагаються використати ситуацію, що склалася, для підняття власного рейтингу, дестабілізуючи соціально-політичну обстановку шляхом зриву сесій, нав’язуванням своєї думки, тиском на депутатів, використовуючи в своїх цілях долі простих людей…

Хто як себе продемонстрував під час організації сесії, як поводився, що говорив? - Про це у ВІДЕО.

Голова громади Віталій Здебський, зачекавши 20 хвилин від часу початку сесії, був змушений оголосити факт – відсутність кворуму на сесії та повідомив, що 3-тє пленарне засідання 34-ої чергової сесії селищної ради відбудеться 22 червня 2018 року о 10.00 в сесійному залі адмінбудинку, закликав до порозуміння та поваги серед депутатів селищної ради. Головуючий сесії прокоментував, що дане питання уже чотири рази ставилося на голосування, проте більшістю голосів депутатів воно не підтримано, тож депутати бачать іншими шляхами розвиток громади, і їхню думку теж треба поважати. Селищна рада працює згідно чинного законодавства, і цього дотримуватися мають усі депутати та всі жителі громади.

Фото без опису

 

 

 

Прес-служба ОТГ.