Фото без описуУже стало традицією кожного року вітати із високими досягненнями та результатами праці обдарованих, творчих та наполегливих представників юного покоління. У залі районного Будинку культури на свято VІVAT! - 2018 зібралися педагоги, обдарована молодь, батьки та рідні, щоби відзначити досягнення молоді.

- У закладах загальної середньої та позашкільної освіти Старосинявської об'єднаної територіальної громади з дітьми створюються умови, за яких кожна дитина може розкрити свій талант, стати єдиною і неповторною. Бурхливе шкільне життя не стоїть на місці: кожного дня народжуються все нові обдарування, кожний день – це свято дитячої творчості, посмішки та щирої дружби.  Тому, саме сьогодні ми зустрічаємо і вшановуємо обдарованих та талановитих дітей нашої Старосинявщини, учасників найрізноманітніших обласних та Всеукраїнських олімпіад, змагань, конкурсів і турнірів серед учнівської молоді. Ми раді вітати вас на щорічній мистецько-освітянській акції «Віват»! - лунали щирі слова ведучих.

Мелодійною піснею розпочинається захід. Керуюча справами апарату селищної ради Оксана Бондарчук відкрила свято, висловлюючи слова подяки батькам, учителям обдарованої молоді, побажала в житті кожного добра, успіхів та здійснення мрій.

Вручила сертифікати мистецько-освітянської акції «Віват» та грошові винагороди:

  1. Жарун Анні – учениці 9 класу Пасічнянського НВК, яка посіла ІІІ місце у Всеукраїнському етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук , ІІІ місце в обласній олімпіаді зукраїнської мови та літератури, історії, фізики, у Х обласній Інтернет - олімпіаді з математики, в обласному етапі конкурсу знавців рідної мови ім. Петра Яцика та мовно-літературного конкурсу ім. Т.Г. Шевченка, І місце в районних олімпіадах з математики та правознавства (вчителі Кривицька Галина Михайлівна, Рибак Ірина Василівна, Сьмик Світлана Василівна, Шиян Олександра Олександрівна, Омельчук Тетяна Василівна).
  2. Галишу Антону – учневі 10 класу Пасічнянського НВК,який посів І місцев обласній олімпіадіз математики, ІІ місце в обласній олімпіаді з хімії, ІІІ місце в обласній олімпіаді з програмування, ІІІ місце в обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук, IІ місце у Х обласній Інтернет - олімпіаді з математики та І місце в районній олімпіаді з фізики (вчителі Сьомик Світлана Василівна, Міщишина Неля Миколаївна, Омельчук Тетяна Вікторівна, Глущак Наташа Назарівна, Галиш Володимир Цезарович).
  3. Гавришко Яні – учениці 10 класу Старосинявського НВК, яка посіла ІІІ місце в обласній олімпіаді з географії, німецької мови, української мови та літератури, ІІІ місце в обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук,І місце в районній олімпіаді з історії та І місце Чемпіонату області з легкої атлетики (вчителі Попик Тетяна Гнатівна, Гавришко Ірина, Собур Оксана Василівна, Євтух Лариса Валер'янівна, Чорний Іван Іванович).
  4. Шрубківській Богданні– учениці 8 класу Старосинявського НВК, яка посіла ІІІ місце в обласній олімпіаді з фізики, біології, хімії, посіла ІІІ місце в обласному етапі конкурсу знавців рідної мови ім. П. Яцика та ІІІ місце в обласному заочному конкурсі «Люби і знай свій рідний край» номінації «Декоративний розпис та інші техніки» (вчителі Роздобудько Інна Федорівна, Волковинська Ольга Олексіївна, Сліпецька Олена Антонівна, Буравська Таміла Антонівна, Демчишина Валентина Андріївна).
  5. Ільчишину Дмитру – учневі 9 класу Старосинявської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №2, який посів ІІІ місце в обласній олімпіадіз трудового навчання (вчитель Коваль Микола Васильович).
  6. Мартинюк Анастасії – учениці 11класу Старосинявського НВКяка посіла ІІІ місце в обласній олімпіадіз трудового навчання (вчитель Остраниця Катерина Андріївна).
  7. Коробчей Анастасії – учениці 11 класу Старосинявського НВК, яка посіла ІІІ місце в обласній олімпіаді з української мови та літератури, І місце в районній олімпіаді з географії та англійської мови ( вчителі Цимбаліста Надія Василівна, Попик Тетяна Гнатівна, Тарнавська Олена Іванівна).
  8. Кравчук Діані – учениці 11 класу Старосинявського НВК, яка посіла ІІІ місце в обласній олімпіаді з історії, І місце в районній олімпіаді з біології (вчителі Собур Оксана Василівна, Фесюк Людмила Іванівна).
  9. Бондар Діані – учениці 11 класу Старосинявського НВК, яка посіла ІІІ місце в обласній олімпіаді з німецької мови (вчитель Гавришко Ірина Петрівна).
  10. Ніколаєць Дарії – учениці 6 класуСтаросинявського НВК, яка посіла ІІІ місце вобласному етапі конкурсу знавців рідної мови ім. П. Яцика (вчитель Хміль Людмила Петрівна).
  11. Манєкіній Софії – учениці 3 класуСтаросинявської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №1,яка посіла ІІІ місце вобласному етапі конкурсу знавців рідної мови ім. П. Яцика (вчитель Томчук Наталія Андріївна).
  12. Кицуну Олександру – учневі 8 класу Старосинявської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №1, який посівIІІ місце у Х обласній Інтернет - олімпіаді з математики, ІІ місце в обласному заочному фотоконкурсі "Моя Україна", І місце в районній олімпіаді з математики та Імісце врайонному етапі конкурсу знавців рідної мови ім. П. Яцика (вчителі Кицун Віктор Петрович, Гноянко Любов Володимирівна).
  13. Корчевній Іванні – учениці 8 класу Пасічнянського НВК, яка посіла IІІ місце у Х обласній Інтернет - олімпіаді з математики та І місце в районній олімпіаді з інформаційних технологій (вчитель Міщишина Неля Миколаївна, Галиш Володимир Цезарович).
  14. Бабій Вікторії – учениці 9 класу Старосинявського НВК, яка посілаIІ місце у Х обласній Інтернет - олімпіаді з математики (вчитель Цимбаліста Людмила Миколаївна).
  15. Осадчук Сніжанні– учениці 10 класу Новосинявської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, яка посіла ІІІ місце в обласному заочному конкурсі учнівської творчості (вчитель Прокопова Надія Іванівна).
  16. Плотиці Василю – учневі 9 класу Адампільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, який посів ІІ місце в обласному заочному конкурсі учнівської творчості (вчитель Поліщук Антоніна Станіславівна).
  17. Шамрай Ярославі – учениці 6 класу Старосинявського НВКяка посіла ІІІ місце в обласному заочному конкурсі учнівської творчості (вчитель Хміль Людмила Петрівна).
  18. Мороз Анастасії – учениці 10 класу Новосинявської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, яка посіла І місце в обласній екологічній конференції та І місце в районному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук (вчитель Наумець Сергій Федорович).
  19. Лісовій Аліні – учениці 5 класу Новосинявської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, яка посіла ІІ місце у Всеукраїнському екологічному заочному конкурсі "Вода – джерело життя" (вчитель Тасюк Світлана Миколаївна).
  20. Репей Іванні – учениці 11 класу Адампільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів,яка посіла ІІ місце в обласному заочномуконкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук (вчитель Поліщук Антоніна Станіславівна).

 

До вітального слова та для вручення сертифікатів, премій переможцям районного етапу олімпіад з базових дисциплін, районного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН та районних етапів гуманітарних конкурсів запрошено начальника відділу освіти, молоді, спорту, культури Пузирука Олександра Миколайовича, котрий виступив з вітальним словом та вручив сертифікати та грошові винагороди:

  1. Савчук Софії – учениці 8 класу Пасічнянського НВК, яка посіла І місце в районній олімпіаді з трудового навчання (вчитель Кривицька Галина Михайлівна).
  2. Вовку Вадиму – учневі 11 класуМисюрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів,який посів І місце в районній олімпіадіз трудового навчання (вчитель Войтко В'ячеслав Миколайович).
  3. Джаліловій Анастасії – учениці 9 класу Лисанівського НВК,яка посіла І місце в районній олімпіаді з української мови та літератури та І місцев районному етапі мовно-літературного конкурсу ім. Т.Г. Шевченка (вчитель Леськова Раїса Олександрівна).
  4. Баць Вікторії – учениці 8 класу Пилявської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, яка посіла І місце в районній олімпіаді з історії (вчитель Самусько Олег Володимирович).
  5. Голенко Аліні – учениці 11 класу Мисюрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, яка посіла І місце в районному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук (вчитель Сопрун Валентина Антонівна).
  6. Денисенку Богдану – учневі 7 класу Дашковецького НВК, який посів І місце в районній олімпіаді з фізики, хімії, математики та І місце районного етапуконкурсу знавців рідної мови ім. П. Яцика (вчителі Денисенко Олександр Іванович, Денисенко Наталія Миколаївна, Барабаш Оксана Володимирівна).
  7. Онікієнку Сергію – учневі 11 класуПасічнянського НВК,який посів І місце в районній олімпіаді з фізики та інформаційних технологій (Омельчук Тетяна Вікторівна, Галиш Володимир Цезарович).
  8. Купчишиній Алевтині – учениці 8 класу Старосинявського НВК, яка посіла І місцев районній олімпіаді з географії (вчитель Харабара Ніна Гнатівна).
  9. Бегян Анастасії – учениці 9 класу Цимбалівського НВК, яка посіла І місце в районній олімпіаді з географії (вчитель Сопрун Вадим Романович).
  10. Тасюку Ярославу – учневі 11 класу Новосинявської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, який посів І місце в районному етапі конкурсу знавців рідної мови ім. П. Яцика, в районній олімпіаді з хімії та астрономії (вчителі Нагірна Лідія Іванівна, Прокопова Надія Іванівна, Мамич Оксана Михайлівна).
  11. Регеші Костянтину – учневі 6 класу Старосинявської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №1, який посівІ місце в районній олімпіаді з математики (вчитель Кицун Віктор Петрович).
  12. Кушнір Вікторії – учениці 11 класу Старосинявського НВК, яка посіла І місцев районній олімпіаді з математики (вчитель Нестерук Світлана Григорівна).
  13. Парфенюк Тетяні – учениціі 9 класуПасічнянського НВК,яка посіла І місце в районній олімпіаді з біології (вчитель Глущак Наташа Назарівна).
  14. Дерій Ірині – учениці 10 класу Пилявської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, яка посіла І місце в районній олімпіаді з біології (вчитель Гречихіна Галина Володимирівна).
  15. Шпаку Владиславу – учневі 9 класу Адампільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, який посів І місце врайонній олімпіаді з англійської мови (Романовський Олександр Миколайович).
  16. Бендрі Маріанні – учениці 10 класу Пасічнянського НВК, яка посіла І місце в районній олімпіаді з англійської мови, правознавства та І місце в районному етапі конкурсу знавців рідної мови ім. Петра Яцика та мовно-літературного конкурсу ім. Т.Г. Шевченка (вчителі Семенюк Людмила Сергіївна, Бондар Людмила Вікторівна, Шиян Олександра Олександрівна).
  17. Маньковій Наталії – учениці 9 класу Лисанівського НВК,яка посіла І місце в районній олімпіаді з німецької мови (вчитель Луцишина Антоніна Анатоліївна).
  18. Бортнику Віталію – учневі 9 класу Мисюрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів,який посів І місце в районній олімпіаді з інформаційних технологій (вчитель Савіцька Тетяна Віталіївна).
  19. Удот Діані – учениці 10 класу Старосинявського НВК, яка посіла І місцев районній олімпіаді з інформаційних технологій (вчитель Цимбаліста Людмила Миколаївна).
  20. Стасюк Каріні – учениці 11 класу Старосинявського НВК, яка посіла І місцев районній олімпіаді з екології (вчитель Буравська Таміла Антонівна).
  21. Федорчук Анастасії – учениці 10 класу Старосинявського НВК, яка посіла Імісце в районному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої Академії наукта І місце в обласному заочному конкурсі «Люби і знай свій рідний край» номінація «В'язання» (вчителі Фірсова лілія Борисівна, Канівська Марина Степанівна).
  22. Бондар Вікторії – учениці 5 класу Заставецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, яка посіла І місце в районному етапі мовно-літературного конкурсу ім. Т.Г. Шевченка та І місце в обласному заочному конкурсі «Люби і знай свій рідний край» номінація «Вироби з природних матеріалів» (вчителі Фірсова лілія Борисівна, Литвинюк Світлана Миколаївна).
  23. Гуменній Ангеліні – учениці 7 класу Мшанецького НВК, яка посіла І місце в районному етапі мовно-літературного конкурсу ім. Т.Г. Шевченка (вчитель Гуменна Надія Миколаївна).
  24. Попику Євгену – учневі 4 класу Заставецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, який посів І місцев районному етапі конкурсу знавців рідної мови ім. Петра Яцика (вчитель Верхогляд Наталія Іванівна).
  25. Демко Софії – учениці 5 класу Старосинявського НВК, яка посіла І місце в районному етапі конкурсу знавців рідної мови ім. Петра Яцика (вчитель Кліменко Алла Миколаївна).
  26. Федорчук Лілії – учениці 5 класу Старосинявської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №1, яка посіла І місце в районному етапіконкурсу знавців рідної мови ім. Петра Яцика (вчитель Гноянко Любов Володимирівна).
  27. Бондарчуку Роману – учневі 4 класу Новосинявської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, який посів І місце в районній олімпіаді з математики (вчитель Ходорик Галина Михайлівна).
  28. Кравчуку Олександру – учневі 4 класу Дашковецького НВКякий посів І місцеврайонній олімпіадіз математики та І місцев обласних змаганнях з початково-технічного моделювання (вчителі Шапранова Світлана Миколаївна, Солтуз Валерій Генадійович).
  29. Демчишиній Евеліні – учениці 4 класу Старосинявської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №2,яка посіла І місце в районній олімпіаді з математики та І місцев обласних змаганнях з початково-технічного моделювання (вчителі Олійник Наталія Сергіївна, Гуцалюк Наталія Миколаївна).

Сертифікати мистецько-освітянської акції «Віват» районних премій за особливий вияв творчого таланту та вагомий внесок у піднесення іміджу району вручив головний спеціаліст відділу освіти Петро Михайлович Скригунець:

  • Маринчак Наталії – учениці 9 класу Старосинявського НВК, яка посіла І місце на Міжнародному конкурсі мистецтв «Планета талантів» (керівник Макогонська Лариса Дмитрівна).
  • Гингазовій Дарині – учениці 8 класу Старосинявського НВК, яка посіла ІІ місце в обласному конкурсі патріотичної пісні "Творю для тебе рідна Батьківщино!" (керівник Макогонська Лариса Дмитрівна).
  • Пилипчуку Ігорю – учневі 10 класу Новосинявської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, який посів І місце у районному фестивалі читців (керівник Прокопова Надія Іванівна).
  • Баллі Єлизаветі – учениці 4 класу Старосинявського НВК, яка посіла І місце у районному фестивалі читців (керівник Висоцька Любов Василівна).
  • Омельчук Аліні – вихованці Будинку творчості школяра , яка посіла І місце вобласних змаганнях з початково-технічного моделювання (керівник Хабоша Олена Михайлівна).
  • Янковичу Олександру – вихованцеві Будинку творчості школяра , який посів І місце вобласних змаганнях з початково-технічного моделювання та ІІ місце в обласному заочному конкурсі «Люби і знай свій рідний край» номінація «Художнє різьблення по дереву» (керівник Канівська Марина Степанівна).
  • Янкович Діані – вихованці Будинку творчості школяра , яка посіла ІІ місце в обласному заочному конкурсі «Люби і знай свій рідний край» номінація «Вироби з тіста» (керівник Канівська Марина Степанівна).
  • Гуриній Марині – вихованці Будинку творчості школяра , яка посіла ІІ місце в обласному заочному конкурсі «Люби і знай свій рідний край» номінація «Витинанки» (керівник Хабоша Олена Михайлівна).
  • Дзяну Валентину – вихованцевіБудинку творчості школяра , якийпосів І місце вобласному заочному конкурсі «Люби і знай свій рідний край» номінація «Лозоплетіння»(керівник Хабоша Олена Михайлівна).
  • Онсович Дарії – вихованці Будинку творчості школяра , яка посіла ІІ та ІІІ місце в обласному заочному конкурсі «Люби і знай свій рідний край» номінації «Писанкарство», «Інші техніки» (Онсович Катерина Іванівна).
  • Куцман Діані – вихованці Будинку творчості школяра , яка посіла І місце в обласному заочному конкурсі «Люби і знай свій рідний край» номінація «Вироби з шкіри» (керівник Кіцун Ольга Миколаївна).
  • Тодоровій Крістіні – вихованці Будинку творчості школяра , яка посіла І місце в обласному заочному конкурсі «Люби і знай свій рідний край» номінація «Вироби з соломи» (керівник Кіцун Ольга Миколаївна).
  • Гевак Марині – вихованці Будинку творчості школяра , яка посіла І місце в обласному заочному конкурсі «Люби і знай свій рідний край» номінації «Декоративний розпис та батік» (керівник Гуцалюк Наталія Миколаївна).
  • Качур Анастасії – вихованці Будинку творчості школяра , яка посіла ІІ місце в обласному заочному конкурсі «Люби і знай свій рідний край» номінації «Живопис» (керівник Гуцалюк Наталія Миколаївна).
  • Савчук Юлії – вихованці Будинку творчості школяра , яка посіла ІІІ місце в обласному заочному конкурсі «Люби і знай свій рідний край» номінації «Живопис» (керівник Солтуз Валерій Генадійович).
  • Комарніцькій Ользі – вихованці Будинку творчості школяра , яка посіла І місце в обласному заочному конкурсі «Люби і знай свій рідний край» номінації «Ізонитка» (керівник Брушко Лідія Іванівна).
  • Скрипник Уляні – вихованці Будинку творчості школяра , яка посіла ІІІ місце в обласному заочному конкурсі «Люби і знай свій рідний край» номінації «Бісероплетіння та інші техніки» (керівник Гуцалюк Наталія Миколаївна).
  • Кравченко Владиславу – учневі Пасічнянського НВК, який посів І місце вобласних змаганнях з початково-технічного моделювання та в обласному заочному конкурсі «Люби і знай свій рідний край» номінація «Інші техніки» (керівники Кривицька Галина Михайлівна, Вітомська Любов Сергіївна).
  • Крот Лізі – учениці Старосинявського НВК,яка посіла ІІІ місце в обласному заочному конкурсі «Люби і знай свій рідний край» номінація «Інші техніки» (керівник Демчишина Валентина Андріївна).
  • Жуковській Вікторії – учениці Старосинявського НВК, яка посіла ІІІ місце в обласному заочному конкурсі «Люби і знай свій рідний край» номінація «Інші техніки» (керівник Демчишина Валентина Андріївна).
  • Харіну Владиславу – учневі Пасічнянського НВК, який посів І місце вобласних змаганнях з початково-технічного моделювання (керівник Демчишина Валентина Андріївна).

Учні громади живуть цікавим, насиченим життям. Їм підвладні не тільки вершини науки. Вони гідно проявляють себе і в підкоренні олімпійських висот.

Для вручення сертифікатів, районних премій переможцям та призерам Всеукраїнських, обласних спортивних змагань запросили головного спеціаліста відділу освіти, молоді, спорту, культури виконкому селищної ради Наталію Сивопляс, яка вручила сертифікати мистецько-освітянської акції «Віват»:

  • Собко Аліні – вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи, яка виборола І місце на Чемпіонаті області з лижних гонок – тренер Мельничук Анатолій Васильович.
  • Алєксову Іллі – вихованцеві дитячо-юнацької спортивної школи який виборов І місце на Чемпіонаті України з лижних гонок – тренер Мельничук Анатолій Васильович.
  • Дацюку Івану – вихованцеві Дитячо-юнацької спортивної школи який виборов ІІІ місце на Чемпіонаті України з лижних гонок – тренер Мельничук Анатолій Васильович.
  • Геренчуку Максиму – вихованцеві Дитячо-юнацької спортивної школи який виборов ІІ місце на Чемпіонаті області з лижних гонок – тренер Мельничук Анатолій Васильович.
  • Алєксовій Христині – вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи, яка виборола ІІ місце на Чемпіонаті області з лижних гонок – тренер Мельничук Анатолій Васильович.
  • Гусар Діані – вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи, яка виборола ІІ місце на Чемпіонаті області з лижних гонок – тренер Мельничук Анатолій Васильович.
  • Команді з волейболу (Літовському В'ячеславу, Муравському Вадиму, Козяру Євгену, Гетьманчуку Владиславу, Ярошенку Роману, Фомову Владиславу, Загороднюку Максиму, Скрипнику Владиславу)– вихованцямДитячо-юнацької спортивної школи, які вибороли І місце на спартакіаді школярів з волейболу – тренер Хоменко Оксана Петрівна.
  • Павлюку Андрію – вихованцеві Дитячо-юнацької спортивної школи, який виборов І місце на Чемпіонаті області з легкої атлетики (біг на 100 м) – тренер Чорний Іван Іванович.
  • Березюку Сергію – вихованцеві Дитячо-юнацької спортивної школи, який виборов І місце на Чемпіонаті області з легкої атлетики(біг на 3 км) – тренер Чорний Іван Іванович.
  • Даньковій Вікторії – вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи, яка виборола І місце на Чемпіонаті області з легкої атлетики (біг на 1,5 км) – тренер Чорний Іван Іванович.
  • Ковалю Костянтину – вихованцеві Дитячо-юнацької спортивної школи, який виборов І місце на Чемпіонаті області з легкої атлетики(біг на 1км) – тренер Чорний Іван Іванович.
  • Дроздовській Дарії – вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи, яка виборола І місце на Чемпіонаті області з легкої атлетики (біг на 800 м) – тренер Чорний Іван Іванович.
  • Ткачуку Віталію – вихованцеві Дитячо-юнацької спортивної школи, який виборов І місце на Чемпіонаті області з легкої атлетики(біг на 1 км) – тренер Чорний Іван Іванович.
  • Гутовському Вадиму – вихованцеві Дитячо-юнацької спортивної школи, який виборов ІІ місце на Чемпіонаті області з легкої атлетики(біг на 1 км) – тренер Чорний Іван Іванович.
  • Данькову Назарію – вихованцеві Дитячо-юнацької спортивної школи, який виборов ІІІ місце на Чемпіонаті області з легкої атлетики(біг на 800 м) – тренер Чорний Іван Іванович.
  • Онищуку Артему – вихованцеві Дитячо-юнацької спортивної школи, який виборов ІІ місце на Чемпіонаті області з легкої атлетики (біг на 800 м) – тренер Чорний Іван Іванович.
  • Кравець Анастасії – вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи, яка виборола І місце на Чемпіонаті області з легкої атлетики (біг на 1 км) – тренер Чорний Іван Іванович.
  • Явдощук Діані – вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи, яка виборола ІІ місце на Чемпіонаті області з легкої атлетики (біг на 600 м) – тренер Чорний Іван Іванович.
  • Галянт Вікторії – вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи, яка виборола І місце на Чемпіонаті області з легкої атлетики (біг на 600 м) – тренер Чорний Іван Іванович.
  • Лучіцькому Олегу – вихованцеві Дитячо-юнацької спортивної школи, який виборов ІІ місце на Чемпіонаті області з легкої атлетики (біг на 1км) – тренер Чорний Іван Іванович.
  • Наконечному Миколі – вихованцеві Дитячо-юнацької спортивної школи, який виборов І місце на Чемпіонаті області з легкої атлетики (біг на 1км) – тренер Чорний Іван Іванович.
  • Киндичу Богдану – вихованцеві Дитячо-юнацької спортивної школи, який виборов ІІ місце на Чемпіонаті області з настільного тенісу – тренер Коростій Наталія Володимирівна.
  • Гнидку Владиславу – вихованцеві Дитячо-юнацької спортивної школи, який виборов ІІ місце на Чемпіонаті області з настільного тенісу – тренер Коростій Наталія Володимирівна.

Освітянська акція «VIVAT!» звершується словами:

                                    Хай буде розум для добра

                                    І доброта від Бога,

                                    І день для віри і тепла,

                                    І ще не пройдена дорога!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

Відділ освіти, молоді, спорту, культури

виконкому селищної ради.