Фото без описуПерший день літа ознаменувався гарним і теплим святом – Днем захисту дітей. Старосинявською селищною радою, відділом культури, національностей та релігій, відділом освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету селищної ради організовано та проведено святкові заходи для дітей в центрі селища.

Зранку розпочався конкурс малюнку на асфальті, де учасники мали можливість проявити свої уміння та таланти.

Захід відкрили: керуюча справами апарату селищної ради Оксана Бондарчук, начальник відділу культури, національностей та релігій виконкому селищної ради Богдан Німець, методист Будинку творчості школярів Лілія Скрипник.

Від усього серця вітаємо Вас з теплим та прекрасним святом. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Дуже хочеться, щоб вони щохвилини були радісними та щасливими.  Немає більшого щастя, аніж їх посмішки.  Віримо, що дорослі зроблять усе, щоб дитячі мрії стали дійсністю, адже саме для цього всі ми живемо та працюємо. 

Депутати селищної ради, виконком селищної ради підтримують юне покоління усіма добрими справами, і роблять усе можливе для гармонійного та всебічного розвитку дітей.

Виступаючі запросили дітей до приміщення районного Будинку культури, де їх чекав святкова програма заходів, яскраві виступи та концертні номери у виконанні юних талантів, підготовлені викладачами Старосинявської ДМШ, методистами Старосинявськогог РБК та Будинку творчості школярів, фахівцями Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Ведучі подякували за допомогу в проведенні заходів за солодощі для дітей: керівнику господарства «Пасічна» Віталію Таєнчуку, приватним підприємцям Андрію Чемерису, Юрію Омельчуку, священикам Олегу Макаровському, Руслану Самуляку.

Святковий концерт приніс гарні враження та теплі хвилини спілкування.

Фото без опису

 

 

Методичний кабінет БТШ.