Фото без описуСтаросинявська громада відзначає День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

73 роки відділяє нас від весни 1945 року. 9 травня назавжди закарбувалося в історії нашого народу. На передовій та трудовому фронті всі українці наближали омріяну перемогу.

Тепер завдання нашого покоління відстояти мир, повернути спокій в українські сім’ї, не дозволити розпалити вогонь нової світової війни, відродитися фашизму, геноциду.

 Тож у ці світлі травневі дні згадаємо, вшануємо усіх, хто наближав День Перемоги, відстоював Мир тоді і тих, хто робить це сьогодні – на блок-постах і українських кордонах, волонтерських центрах, госпіталях.

 Зігріємо душевним теплом ветеранів, учасників визвольних змагань, родини, які сьогодні втратили найдорожче - синів, чоловіків, батьків, не залишимо без уваги сім’ї, що залишилися без рідної домівки, усіх, хто несе важку і небезпечну варту задля України.

 Миру всім нам, єдності, щастя, злагоди та добробуту кожній родині! 

Низько схиляємо голови перед мільйонами загиблих у Другій Світовій війні, віддаємо шану всім, хто воював на фронтах, хто самовідданою працею в тилу наближав довгоочікувану Перемогу.

Дорогі ветерани! Від щирого серця бажаю вам здоров’я, довголіття, миру і родинного тепла, а нинішнім українським захисникам – незламного духу і відданості своїй Батьківщині.

 

 З повагою, селищний голова  Віталій Здебський