За інформацією Старосинявського центру Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради на початку травня працювала служба соціальної підтримки сімей, яка регулярно проводить роботу із родинами, що потребують підтримки та соціального супроводу.

Фото без опису

 

3 травня 2018 року працівниками Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради та державним соціальним інспектором управління соціального захисту населення Старосинявської РДА здійснено виїзд в село Паплинці. Під час даного виїзду обстежено умови проживання двох сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, в яких виховується 5 дітей, та здійснено перевірку цільового використання державної грошової допомоги при народжені дитини в 4 сім’ях, де проживають 11 дітей.

В усіх сім’ях, котрі відвідали працівники центру, з батьками проведено бесіди щодо впливу їх способу життя та поведінки на формування особистості дитини та добробуту родини вцілому. Надано рекомендації щодо догляду за дітьми та роз’яснено їх потреби у різному віці. Проведено профілактичні бесіди щодо здорового способу життя, попередження насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми.

ЦСССДМ