Фото без описуІз першого квітня до першого травня 2018 року головою громади Віталієм Здебський оголошено місячник санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Старосинявської селищної ради.

Селищним головою та першим заступником селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрієм Карпушиним проведено робочі наради із в.о.старост та керівниками комунальних підприємств, начальниками структурних підрозділів щодо проведення заходів місячника благоустрою.

Так, працівниками КП «Старосинявський комунгосп» здійснено очистку територій кладовищ у Старій Синяві, вивезено сміття з кладовищ в с.Заставці, здійснено зріз аварійних дерев з допомогою ПАТу на кладовищах в с.Гречана та с.Гончариха, де використовувалася нова техніка підприємства.

Організовано очистку вулиць та вивіз твердих побутових відходів у селищі, проведено побілку бордюрів, прибирання скверів та площ.

Активно долучилися до наведення благоустрою у селах в.о. старост, діловоди, працівники закладів освіти, культури.

У селах Івки, Місюрівка в.о. старости Володимир Бортник та діловод, депутат селищної ради Марія Омельчак організували побілку парканів, упорядкування територій соціальної сфери, прибирання біля хрестів на початку сіл та пам’ятників Загиблих воїнів. Місцеві інвестори ТОВ «АГРО-Регіони» надали щебінь для висипання доріг по вул. Козацька у с.Місюрівка та вул. Зарічна, с.Івки.

В.о. старости села Нова Синявка Галина Пилипчук організувала жителів для наведення благоустрою на території села: прибрали парк та прилеглі території, упорядкували дитячий майданчик, пофарбували каруселі, виготовили табличку із написом «Вас вітає Новосинявська громада!» та встановили при в’їзді в село. Допоміг жителям села керівник ФГ «Новосинявське» Сергій Кравчук, котрий додатково забезпечив матеріалами для наведення благоустрою.

В.о. старости Сергій Свириденко організував благоустрій та очистку територій біля адмінбудинку – побілка дерев на алеї та упорядкування території, благоустрій кладовища у селі, залучивши працівників та техніку КП «Старосинявський комунгосп».

Кожним із в.о. старост спільно із жителями, котрі мали бажання навести лад на своїх територіях, здійснено прибирання, загортання сухих рослин, побілку дерев, фарбування пам’ятників, благоустрій кладовищ.

Місячник благоустрою продовжується.

Фото без опису

Фото без опису

 

 

Прес-служба ОТГ.