27 грудня в територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  відбулась нарада із соціальними працівниками з питань підведення підсумків роботи за 2016 рік та визначення пріоритетів у роботі на 2017 рік. 
У нараді взяли участь заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Світлана Лакуста, сімейний лікар Максим Будзиган, заступник начальника частини 34ДПРП ГУ ДСНС, капітан Олександр Анохін.

Світлана Віталіївна подякувала працівникам територіального центру за роботу, привітала всіх присутніх з Новорічними та Різдвяними святами, та коротко зупинилась на завданнях, які ставляться перед працівниками територіального центру в 2017 році.

Привітати колектив територіального центру соціального обслуговування прийшли Дід Мороз та працівники районного будинку культури.

Також в цей день заступник селищного голови Світлана Лакуста привітала діток та колектив Старосинявського центру соціальної  реабілітації з Новорічними та Різдвяними святами і  вручила  від селищної ради діткам новорічні подарунки. 


Прес-служба ОТГ.