Фото без описуНайголовніше  значення свят  в тому,  що вони дають  можливість дітям вірити в дива.  Це має велике значення для маленьких дітей. Віра, сформована у дитинстві, стане в нагоді і в дорослому житті, бо у важкі моменти спрацьовуватиме цей захисний механізм психіки, що допоможе подолати  труднощі. Взагалі діти, які мають розвинуту фантазію та вірять в дива, виростають більш  відкритими, товариськими та комунікабельними.

Тому завдання батьків – намагатися якнайдовше не руйнувати це відчуття  казки та віри у дива. Головна мета свята – потішити дитину. Батькам потрібно пояснити  дитині, що подарунок важливий своїм значенням, а не вартістю, тут у нагоді стане традиція  писати  Миколаю листа, бо  саме в ньому дитина виявляє свої  справжні  бажання. 

До дня Святого Миколая, Новорічних та Різдвяних свят протягом останніх чотирьох років  Хмельницьким обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводиться благодійна  акція «Ялинка бажань». Метою акції є збір подарунків для дітей з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, багатодітних, малозабезпечених сімей, дітей, які виховуються одним з батьків, сімей учасників АТО, переселенців, дітей з особливими потребами. Листи з побажаннями, написані дітьми, прикріплюються до новорічної  ялинки.

До цієї акції долучилися відвідувачі магазину, що взявши дитячий лист із ялинки, купували іграшки, про які мріяла малеча та приносили їх до магазину.  Зі  Старої Синяви було надіслано і виконано 5 листів  з мріями та побажаннями маленьких мрійників, які були вручені фахівцями Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної  ради.  Усі дітки почувалися щасливими.

Ми дякуємо всім,  хто допомагав творити ДОБРО!  Всім людям,  які не залишили тих,  хто залишився в складній життєвій ситуації, волонтерам,  які збирали подарунки в мережі супермаркетів «Сільпо», щоб принести радість дітям!

Щиро вітаємо вас та ваші родини з наступаючими  святами, бажаємо міцного  здоров’я, злагоди, благополуччя, побільше радості та теплих  почуттів, добробуту та процвітання!

Фото без опису

Прес-служба  ЦСССДМ

 

 

счетчик посещений