Фото без описуУ грудні 2016 року в межах роботи із сім’ями, які перебувають в складних життєвих обставинах  спеціалістами центру соціальних служб у справах сім’ї, дітей та молоді спільно із в.о. старост Миколою Заїкуном,  Віктором  Котиком,  Віктором Сосняком  та Юрієм  Скакуном  спеціалісти Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради здійснили виїзд в села  Мшанець,  Цимбалівка, Яблунівка,  Адампіль  та  Гончариха проводилась робота по смт. Стара Синява  з метою обстеження умов проживання та здійснення оцінки потреб дітей, які виховуються в даних сім’ях.

Проведено роботу з 9 сім’ями, в яких виховується 23 дитини.

Складено 4 акти обстеження матеріально-побутових умов та 5 актів початкової оцінки потреб сім’ї в якій батьки мають низький виховний потенціал. З дорослими проведено профілактичну бесіду, попереджено про наслідки у разі недобросовісного виконання батьківських обов’язків.

Всім членам сімей надано необхідні соціальні послуги відповідно до потреб та проведено бесіди з ними на теми: «Попередження насильства в сім’ї», «Профілактика вживання алкоголю». 

Фото без описуФото без опису

Прес-служба центру.