Шановні  жителі  Старосинявської громади, від щирого серця вітаю вас зі святом Нового року та прийдешніми Різдвяними святами!

Ці свята – є символами торжества та життєдайної сили, свідченням щирого добра та примноження духовних цінностей, вісниками відродження та оновлення, часом здійснення мрій та сподівань. То ж нехай несуть вони вам, вашим родинам, усій Україні добро, мир, спокій, злагоду, достаток та впевненість у майбутньому. Нехай більше ніколи наші родини не розділяє війна, а добре світло сподівань на краще, запалене в ці новорічно-різдвяні дні, несхитна віра в приємні дива не покидають нас протягом усього прийдешнього року. Хай кожен з нас приходить до себе додому і радіє веселим дитячим посмішкам, які осяюють оселі.

Миру, добробуту і процвітання нашій Великій Україні!  

Депутатський корпус  та виконавчий комітет Старосинявської селищної ради робить усе можливе для процвітання й розвитку громади, тож бажаю плідної співпраці усім службам, мудрості та терпіння керівникам,  божого усім благословення, любові, щастя, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших бажань.

 

 

 

 


З повагою, селищний   голова                                       В.Здебський.