Голова громади Віталій Едуардович Здебський  напередодні  свят новорічно-різдвяного циклу зустрівся із колективом медпрацівників КП «Старосинявська центральна районна лікарня» та  центру  первинної медико-санітарної допомоги.

Вітаючи колективи зі святами, селищний  голова В.Здебський коротко прозвітував про зроблену за 2016 рік роботу Старосинявської Об’єднаної Територіальної громади, детальніше зупинився на процесі освоєння державних субвенцій та труднощах, котрі виникали  в процесі виконання певних робіт.  У живій емоційні розмові із медпрацівниками Віталій Едуардович розповів про забезпечення приміщення лікарні  вантажним ліфтом – із травня 2016 року реалізовувався проект «Реконструкція шахти ліфта з заміною ліфтового обладнання головного корпусу Старосинявської центральної районної лікарні по вул. Грушевського, 15 в смт. Стара Синява Хмельницької області», котрий було обговорено на  засіданні виконавчого комітету та затверджено рішенням сесії селищної ради.  Роботи тривали протягом літнього та осіннього періодів, на грудень 2016 р. завершилися, субвенцію з даного напрямку використано на 98, 7% - 570526,8  гривень.  Це питання підіймали  санітари та керівництво лікарні протягом кількох десятків років,  проте не могли зрушити з місця…

Наразі у приміщенні проведено і ремонтні роботи, для важкохворих та медперсоналу  покращено умови лікування. 274 тис. грн. Старосинявською селищною радою направлено для придбання та встановлення енергозберігаючих вікон  в інфекційному відділенні, дані роботи також було завершено до Нового року. Навесні планують встановити паркан, який уже придбали.

Голова громади Віталій Здебський вручив у користування персоналу приймального відділення новий водонагрівач, для покращення благоустрію території лікарні передав лавки, спілкуючись із колективом, наголошував на співпраці та взаємоповазі,  оскільки в теперішній непростий час важливим фактором залишається  турбота про людину – кожного мешканця громади.

 

Прес-служба ОТГ.

 

счетчик посещений