Фото без описуНа сцені районного Будинку культури  проходили урочисті заходи з нагоди  Міжнародного Дня музики. Святковий концерт, підготовлений викладачами Старосинявської дитячої музичної школи із творчою молоддю – вихованцями музичної школи, зібрав усіх у велику дружню  родину.  (Відео)

Начальник відділу культури, національностей,  релігій та туризму Богдан Німець привітав  присутніх  зі святом і вручив грамоти селищної ради працівникам  Старосинявської  дитячої музичної школи за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток музичного мистецтва та з нагоди Міжнародного дня музики:

  • Педагогічному  колективу  Старосинявської  районної  дитячої  музичної  школи,
  • Макогонській  Ларисі  Дмитрівні, вчителю  Старосинявської районної дитячої музичної школи,
  •  Баллі  Ользі  Миколаївні, вчителю  Старосинявської  районної  дитячої  музичної  школи.  

 

 Концертні виступи додавали гарного настрою та родзинки у проведенні  офіційних заходів.

 

Кожне мистецтво прагне своєю співочою мовою відобразити світ краси та гармонії. Музика - особливий світ мистецтва, і це дає зрозуміти атмосфера, створена викладачами Пасічнянської ДМШ для творчої  молоді. У Пасічнянській дитячій музичній школі ,3 жовтня 2017 року відбувся святковий концерт приурочений Міжнародному Дню Музики . Школа  збагачена талановитими музикантами , кожен учень намагався передати свої почуття у грі чи то на фортепіано, чи на бандурі,  гітарі , у співі. З привітальним словом виступив директор школи - Заслужений працівник культури України Петро Андрійович Німець. У переповненому залі глядачі – батьки та гості  насолоджувалися чарівними звуками музики. У концерті були задіяні викладачі, діти різних вікових категорій – від вихованців підготовчої групи до випускників. Репертуар цього свята вирізнявся популярністю та легкістю сприйняття.  

Фото без опису

 

Прес-служба ОТГ.