На засіданні виконавчого комітету, який провів селищний голова Віталій Здебський за участю 19 членів виконкому, обговорено питання про встановлення розміру пайової участі ТОВ «Елеватор-БудІнвест» у розвитку Старосинявської ОТГ та можливість фінансування даного напрямку.

Фото без опису

 

На виконкомі прийнято рішення про внесення змін до рішення виконавчого комітету «Про присвоєння поштових адрес на гідротехнічні споруди за межами та в межах сіл Старосинявської селищної ради Старосинявського району Хмельницької області» від 08 серпня 2017 року №05/2017, про що інформувала секретар селищної ради Гарник Наталія Іванівна.

Про надання дозволу Старосинявській селищній раді на розірвання договору оренди з ТОВ «Сигма-газ» з 01.10.2017 року, доповів Володимир Мельник, завідувач сектору комунального майна та житлово-комунального господарства та інфраструктури.

Члени виконкому обговорили питання про прийняття на обслуговування до територіального центру одиноких громадян, про що інформувала заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Лакуста. Про уточнення поштових адрес інформувала Людмила Стегніцька, завідувач сектору архітектури, містобудування виконавчого комітету селищної ради.

Селищний голова Віталій Здебський підбив підсумки роботи виконкому.

 

Прес-служба ОТГ.