Сьогодні  той особливий день, коли ви стоїте на порозі самостійного життя. Ця подія буває тільки раз у житті кожної людини.

Роки вашого навчання у школі були сповнені цікавих учнівських турбот, відкриттів, іноді розчарувань, але найбільше — великих сподівань. У школі все було вперше: перші вчителі, перші досягнення, перші друзі. Тож не забувайте і будьте вдячні вашим наставникам за їхню любов і турботу, за здобуті знання та добрі поради, а вашим батькам —  за підтримку, всебічну допомогу й розуміння.

Для вас відкрито нову сторінку життя — вибір професії, вибір навчального закладу, а це перший крок у дорослий світ. Від цього вибору залежить не тільки ваше майбутнє, а й щастя, добробут ваших родин, перспективи нашої Старосинявської громади і всієї України.

Від імені депутатського корпусу селищної ради та виконавчого комітету вітаю вас зі святом і бажаю кожному з вас упевненості в собі, у власних силах, непохитно вірити у свій успіх, у свою велику мету, у свою долю! Це перша запорука щасливого майбутнього! Нехай вам завжди щастить! 

З повагою,
Старосинявський селищний голова   Віталій  Здебський