Уже стало давньою доброю традицією  щорічно у третю неділю червня відзначати професійне свято – День медичного працівника. Окрім лікарів і медсестер, це свято також святкують  всі, хто має відношення до медичної справи та  рятунку людського життя. У комунальному підприємстві селищної ради «Центральна районна лікарня»  відбулися урочисті заходи з нагоди свята,  теплі вітання адресовано медичним працівникам. 

У своїх виступах медиків привітали:   заступник  голови райдержадміністрації Ліщишина Оксана Володимирівна, голова районної ради Франчук  Василь  Володимирович  та заступник селищного голови Лакуста  Світлана Віталіївна, які висловили слова подяки усім працівниками галузі охорони здоров’я за їх сумлінну та віддану працю,  відмітили, що професія медичного працівника вимагає великого терпіння, мужності, душевної чутливості та  відповідальності, цю святу місію несуть крізь усе своє життя  люди в білих халатах, приходять на допомогу в найбільш тяжкі хвилини і розділяють людський біль.

Світлана Віталіївна привітала  медпрацівників із  святом, подякувала за щоденну відповідальну працю на благо людей і вручила

Почесні грамоти селищної ради досвідченим працівникам. Нагороджено грамотами селищної ради: 

  • Герегу Галину Володимирівну , лікаря невропатолога.
  • Чернявського Анатолія Борисовича , лікаря рентгенолога.
  • Польгун Людмилу Михайлівну ,  медичну сестру поліклініки.
  • Синкович Світлану Степанівну , медичну сестру терапевтичного відділення . 
  • Кицун Валентину Миколаївну, лікаря загальної практики – сімейного лікаря Старосинявської АЗП/СМ.
  • Телендій Аллу Володимирівну , сестру медичну загальної практики сімейної медицини Адампілької АЗП/СМ . 

 

Прес-служба ОТГ.