Фото без описуУ селищній раді відбулося засідання виконавчого комітету, яке провів селищний голова Віталій Здебський. Члени виконкому розглянули питання:

1. Про схвалення проекту рішення «Про бюджет Старосинявської селищної ради на 2018 рік», про що інформувала Кузьмич Мирослава Михайлівна – начальник управління фінансів виконавчого комітету селищної ради. Погоджено суму коштів на проміжні вибори депутата округу (с.Сьомаки, с.Буглаї, с.Дашківці, с.Хутора Дашківського).

2. Про прийняття на обслуговування до територіального центр, інформувала доповідала Лакуста Світлана Віталіївна - заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Повідомила про заяву жителя, що просить поставити його на облік на обслуговування.

3. Про створення робочої групи з розробки Програми зайнятості населення Старосинявської селищної ради на 2018 – 2020 роки, доповів Постернак Петро Іванович – начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій виконавчого комітету селищної ради. Планується дія програми із співфінансування з селищного бюджету.

4. Про затвердження актів обстеження зелених насаджень та надання дозволу на зріз дерев на території Старосинявської селищної ради, розповів Осадчук Дмитро В’ячеславович - головний спеціаліст відділу земельних відносин виконавчого комітету селищної ради. Голова громади Віталій Здебський запитав кожного в.о. старости про ситуацію щодо зрізу дерев на території сіл, обговорено причини зрізу дерев, стан зелених насаджень.

5. та 6.  Про уточнення поштових адрес інформувала Стегніцька Людмила Петрівна – завідувач сектору архітектури, містобудування виконкому селищної ради. Голова громади Віталій Здебський зауважив, що перед опрацюванням проектів рішень з даних питань має бути цілеспрямована ґрунтовна підготовка розгляду заяв, зібрані всі можливі офіційні документи, опрацювана інформація в.о. старост.

7. Про зміну статусу квартири одноквартирного житлового будинку та присвоєння поштової адреси доповіла Стегніцька Людмила Петрівна - завідувач сектору архітектури, містобудування виконкому селищної ради.

8. Про затвердження висновків житлової комісії доповів Карпушин Андрій Андрійович - перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Проаналізовано пакети документів на зняття та постановку на квартирний облік осіб.

9. Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «КОМПАНІЯ «ГАЛЕОН» інформував перший заступник селищного голови Андрій Карпушин, стосувалося незначного підвищення тарифів на тепло, що надають КП «Старосинявська ЦРЛ» у зв’язку з підвищенням цін.

10. Про створення робочої комісії з вивчення питання перейменування вулиць на території Старосинявської селищної ради повідомила Гарник Наталія Іванівна - секретар селищної ради, яка відмітила, що до складу робочої комісії повинні увійти працівники апарату селищної ради, відповідні спеціалісти та розглядатися усі питання перейменування вулиць в присутності в.о. старост.

Фото без опису

 

Прес-служба ОТГ.