Комунальним підприємством селищної ради «Старосинявський комунгосп» (керівник Ігор Федорчук) виконуються замовлення громадян щодо проведення зимової оранки та дискування земельних ділянок, що на даний час є актуальним, оскільки аграріями вважається глибока зимова оранка ефективнішою та кориснішою, ніж весняна.

Фото без опису

 

Подібних замовлень, в процесі виконання яких використано нову техніку підприємства, надійшло близько 10, котрі повністю реалізовано.

Триває підготовка до зими автошляхів, так працівниками комунгоспу вивезено на узбіччя доріг близько 10 тонн протиожеледної суміші для висипання проблемних ділянок доріг.

Комунальники продовжують упорядковувати дорожній рух, встановлюючи відповідні знаки: такі встановлено на вул. Толстого.

Протягом тижня КП «Старосинявський комунгосп» надано автотранспортних послуг населенню на суму майже 4 тис. грн. та здійснено вивіз твердих побутових відходів на загальну суму більше 2 тис. грн.

Старосинявська селищна рада та КП «Старосинявський комунгосп» звертаються до мешканців громади з проханням дотримуватись Правил благоустрою, прибрати прилеглі території біля будинків, сміття складувати у відведених місцях, незабаром за прогнозами синоптиків очікуються складні погодні умови.

 

Прес-служба ОТГ.