У малому  залі засідань селищної ради   відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради. Головуюча  на комісії – заступник голови адміністративної комісії Оксана Олександрівна Бондарчук відкрила засідання, на яке прибуло 7  членів комісії із 11.

Члени комісії заслухали звіт роботи  адмінкомісії  за  період роботи адмінкомісії з початку  2017 року, де було сплачено адмінштрафів на загальну суму 5712  грн., інші підготовлено на ДВС на суму 2136, які виконавча служба стягуватиме в подвійному розмірі. 2% коштів від суми штрафів сплачено із селищного бюджету на ДВС згідно чинного законодавства.

Секретар комісії Галина Паращина ознайомила присутніх із змістом протоколів та характеристиками на правопорушників. Комісія розглянула 5 протоколів про  адмінправопорушення, що в основному стосувалися неправдивого виклику спецслужб, штрафування за торгівлю без цінників, складені працівниками Старосинявського ВП Старокостянтинівського ВП ГУНП в Хмельницькій області.

Члени адмінкомісії розглянули  характеристики правопорушників,  внесли свої пропозиції, які головуюча поставила на голосування. Комісією  складено 5 постанов про правопорушення  на загальну суму    221  грн.

Робота адміністративної комісії тривала  півгодини.

Прес-служба ОТГ.