30 серпня в актовому залі Старосинявського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназія» імені Олександра Романенка  відбулась серпнева конференція педагогічних працівників «Нова школа – потужна держава».

Участь в конференції взяли заступник Старосинявського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Лакуста, голова райдержадміністрації Ігор Русий та голова районної ради Василь Франчук.

Фото без описуЗаступник селищного голови  звернулась до освітян з вітальним словом, а також подякувала всім за роботу.  «Яке б обладнання для навчальних закладів ми не купляли, які б методи навчання не застосовували – головним, вічним і незмінним залишається  вчитель.

"Учитель – це не професія, це покликання, яке надихає, дає сили та ідеї. Це особливе відчуття значимості, яке присутнє у кожного, хто пов'язаний із дітьми. Як ви  навчите і виховаєте наших дітей сьогодні – таким і буде наше суспільство завтра. Саме ви визначаєте, що любитимуть, чим будуть захоплюватися і чим пишатися, чому радітимуть і від чого сумуватимуть люди через якихось декілька десятиліть. Бо школа - це віха, до якої пам’ять дитини повертається протягом усього життя. Ці роки просто так не забуваються.  Тож, дуже хочеться, щоб діти йшли до школи за знаннями, за наукою,  за добром!" - в своєму виступі відмітила Світлана Віталіївна.

Начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури  виконавчого комітету селищної ради Олександр Пузирук підвів  підсумки навчального року, що закінчився , а також   ознайомив з основними концепціями Нової української школи.  Також виступили С. Яковишина, директор Адампільської ЗОШ І-ІІІ ст..,   М. Христиченко,  вчитель Дашковецького НВК та Т. Чемерис, вчитель Старосинявського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназія» імені Олександра Романенка.

 

Фото без опису