Багато звернень громадян  надходить до селищного голови з приводу ремонту доріг як комунальної власності селищної ради так і  до переліку обласних доріг загального користування місцевого значення Хмельницької області, за ремонт останніх несе відповідальність Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області.

Дороги, тротуари та площі, що відносяться до комунальної власності селищної ради, ремонтуються  за кошти  селищного бюджету, котрі виділяються депутатами селищної ради на сесії згідно розроблених заходів Програми розвитку з будівництва доріг комунального значення. Щодо доріг обласного значення, кошти виділяються із Держбюджету та областного бюджету згідно  чинного законодвства, спеціальних програм з ремонту ділянок доріг.

Інспекцією  державного архітектурно – будівельного контролю  виконавчого  комітету селищної ради проаналізовано дані звернення, спеціалісти виїхали на місце скарг, обстежили обєкти, що потребують ремонту, і направили відповідні матеріали на Службу автомобільних доріг в Хмельницькій області для реагування. 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Прес-служба ОТГ.