На спільному засіданні  депутатських комісій з питань  регламенту,  прав людини, законності, депутатської діяльності і етики та з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку, яке відбулося  05.09.2017 року у малому залі засідань, було активно обговорено  блок земельних питань та проект рішення про формування старостинських округів та призначення перших виборів старост у Старосинявській ОТГ, останнє запропонували зняти з порядку денного сесії і проект рішення оприлюднити в друкованих ЗМІ для обговорення громадськості.

Фото без опису

Засідання провела секретар постійної комісії  з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку селищної ради Любов Назаренко.

Депутати розглянули  усі проекти рішень, що пропонуються винести на сесію селищної ради  08 вересня, додатково запропонували внести в порядок денний 23-ої чергової сесії селищної ради УІІ скликання такі питання, що виникли в процесі роботи:

  1. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою  щодо відведення земельної    ділянки
  2. Про затвердження актів списання  житлових будинків
  3. Про внесення змін та доповнень до рішення № 52 3-ї сесії селищної ради від 29.12.2015 року  «Про затвердження структури, загальної чисельності апарату Старосинявської селищної ради та витрат на їх утримання»  зі змінами та доповненнями
  4. Про звільнення від сплати адміністративного збору
  5. Про включення до переліку земельних ділянок,  право оренди яких пропонується для продажу  на земельних торгах (у формі аукціону), та надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Була пропозиція  обґрунтувати питання створення у структурі селищної ради відділу надання адміністративних послуг виконавчого комітету селищної ради в кількості 6 штатних одиниць та функції п’яти адміністраторів, запросити на сесію керівника Старосинвяського РайСТ О.Демянюк та інвесторів, що мають намір вкласти кошти в побудову  потужної сонячної електростанції на території  мікрорайону Цукрозаводу, що дасть сплати до бюджету до 4 млн. грн. Виступила заступник начальника фінансового управління виконавчого комітету селищної ради Інна Гноянко,  інформувала про дефіцит бюджету на оплату праці працівників різних установ селищної ради при врахування коштів, на інші цілі.

Засідання комісій тривало майже три години.

Прес-служба ОТГ.