У селищній раді проходило засідання виконавчого комітету селищної ради, яке  провів  селищний  голова  Віталій Здебський за участю 23 членів виконавчого комітету.

Фото без опису  На виконкомі розглянули питання:

1. Про виконання   селищного  бюджету за  перше  півріччя 2017  року, 

2. Про внесення змін  до  селищного  бюджету 2017 року, про що інформувала Інна  Гноянко, заступник начальника  управління – начальник бюджетного   відділу управління фінансів виконавчого комітету  селищної ради.

Голова громади Віталій Здебський наголосив на виділенні коштів із селищного бюджету на виготовлення технічних паспортів на усі ФАПи, які потрібно поставити на облік в комунальну власність, проаналізував надходження субвенції з Державного бюджету на водогони у селах; інформував  про  можливість виділення земельної ділянки  для побудови сонячної електростанції, потужністю 100 МВт, але в цій справі важливо зробити прив’язки до генплану забудови, план зонування та ін. – повинна діяти ціла схема з виготовлення документації.

3. Про уточнення  поштових  адрес  інформувала Наталія  Гарник,  секретар селищної ради, детально розглянуто пакети документів по кожному заявнику і прийнято рішення.

4. Про присвоєння  поштових  адрес інформувала Людмила  Стегніцька - начальник відділу архітектури, містобудування  виконкому  селищної  ради. Прийнято рішення – довивчити подані заяви та обстежити вказані будівлі.

5. Про присвоєння  поштових адрес  на    гідротехнічні споруди     за  межами та в межах населених  пунктів  Старосинявської селищної ради     Старосинявського району Хмельницької області розповіла Наталія Гарник, секретар селищної ради.

6. Про затвердження  протоколів  житлової  комісії    виконавчого комітету селищної інформував перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Карпушин.

7. Розгляд заяв  громадян,  інформувала Наталія  Гарник,  секретар селищної ради.

У заяві розглядалося прохання  підведення води до приватного будинку  на провулку Поштовий у Старій Синяві, де мешкає двоє пенсіонерів. Запропоновано  створити комісію у складі трьох чоловік: голова Андрій Карпушин, члени комісії: Микола Коломієць та Людмила Стегніцька.

Обговорено план заходів до 26-ої річниці  Незалежності України із в.о. старост та начальником відділу культури, національностей, релігій та туризму Богданом Німцем.

Прес-служба ОТГ.