ОГОЛОШЕННЯ

«Розповім про Героя»

Шановні користувачі!  Пропонуємо Вам взяти участь в обласному молодіжному літературному проєкті «Розповім про Героя».

ОГОЛОШЕННЯ

Обговорення щодо перейменування вулиці у Пасічні

Старосинявська селищна рада, розглянувши звернення громадян, за результатами роботи Комісії з упорядкування найменувань вулиць селищної ради,  оголошує  про початок громадського обговорення щодо перейменування вулиці  Заставна в с.Пасічна, Старосинявської територіальної громади, Хмельницького району, Хмельницької області  на вулицю Козіка Валентина, (Героя російсько-української війни).

ОГОЛОШЕННЯ

Оголошення

Дотації  на добрива 

ВАЖЛИВО

«Варто: Золоті руки» - проект допомоги ветеранам та їх родинам

З метою доведення до відома та своєчасного інформування ветеранської спільноти у вашому регіоні щодо ветеранських програм та можливостей, ознайомлюємо з інформацією про запуск програми “Варто: Золоті руки”.

ВАЖЛИВО

ОРІЄНТУВАННЯ

Відділенням поліції №4 Хмельницького РУП ГУНП в Хмельницькій області (м. Красилів) встановлюється місцезнаходження безвісті зниклої: Бойко Христини Володимирівни, 20.11.2007 р.н. жительки  смт. Антоніни  Антонінської ТГ Хмельницької області проспект Свободи,1, кв. 3,  яка о 12:00 год. 04.08.2023 в смт. Антоніни  пішла з місця проживання та досі не повернулась.

ВАЖЛИВО

Допомога ВПО: які зміни?

Кабінет міністрів України черговий раз вніс зміни до Порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 р. № 332 “Деякі питання виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам” ( із змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 11 липня 2023 р. № 709) та відтермінував нововведення про призначення допомоги ВПО на сім’ю! 

ВАЖЛИВО

Розвиток сімейного бізнесу ветеранів

Стартує набір на програму розвитку сімейного ветеранського бізнесу, в т.ч. бізнесу діючих військових та їх родин. Програма реалізується ГО Pro Women UA та ГО Nomad за підтримки Українського ветеранського фонду. Програма «Розвиток сімейного бізнесу ветеранів/ок» складається з наступних блоків: