ОГОЛОШЕННЯ

Нові послуги надаватимуть працівники відділу Державної реєстрації актів цивільного стану та місця проживання селищної ради

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ СТАРОСИНЯВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ! Відповідно до рішення тридцять восьмої чергової сесії восьмого скликання  Старосинявської селищної ради “Про здійснення повноважень у сфері державної реєстрації актів цивільного стану” № 36-39/2023 від 16.08.2023 р. та узгодженого рішення, укладеного між Центральним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Київ) та Старосинявською селищною радою від 03.07.2023р. з 09.11.2023р. в Центрі надання адміністративних послуг Старосинявської селищної ради розпочинається надання послуг з питань державної реєстрації актів цивільного стану громадян (ДРАЦСГ):

ОГОЛОШЕННЯ

Повідомлення про намір отримання дозволу на викиди

Новосинявський будинок-інтернат для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами.

ОГОЛОШЕННЯ

У п’ятницю відбудеться поминальна служба

Шановні жителі громади! У п’ятницю, 27 жовтня 2023 року, о 10.00 відбудеться поминальна служба із вшанування світлої пам’яті наших земляків- військових Героїв, які загинули в російсько-українській війні. Місце проведення: центральна площа селища, біля  Стели пам’яті Героям.

ОГОЛОШЕННЯ

Необхідна донорська кров

Шановні жителі Старосинявської громади! Запрошуємо вас долучитися до здачі донорської крові 1листопада 2023року. Просимо відгукнутися донорів усіх груп крові!

ОГОЛОШЕННЯ

Старосинявський сектор УДМС проводить прийом громадян

Шановні жителі Старосинявської громади! Звертаємо Вашу увагу на графік консультацій, які надаватимуться завідувачем Старосинявського сектору УДМС у Хмельницькій області за номером телефону 2- 06- 60 у четвер  19 жовтня 2023 року з 10.00 до 12.00 години