ОГОЛОШЕННЯ

Всеукраїнська Асоціація ОТГ. Програма для підприємців «Адаптивні стратегії бізнесу в умовах воєнного стану».

Всеукраїнська Асоціація ОТГ та Новоукраїнська міська територіальна громада відкриває реєстрацію на безкоштовний мінікурс та акселераційну програму для підприємців «Адаптивні стратегії бізнесу в умовах воєнного стану».

ОГОЛОШЕННЯ

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ЗЕЛЕНА АЛЬТЕРНАТИВА УКРАЇНИ» код ЄДРПОУ 40135381

Громадська організація «Зелена альтернатива України» повідомляє про те, що Кабінет Міністрів України затвердив порядок надання державної грошової допомоги на ремонт житла, пошкодженого внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Даний порядок передбачає надання громадянам, чиє житло було пошкоджено внаслідок збройної агресії рф, державної допомоги на поточний ремонт житла.

ОГОЛОШЕННЯ

Достовірність інформації

Достовірність інформації в сучасному світі – вкрай важливий аспект. Особливо якщо це стосується критично важливих послуг та сфер діяльності. В інформаційному просторі функціонує безліч сайтів, каналів та платформ, які активно змагаються за увагу читача. Натомість читач змушений бути критичним та уважним.

ОГОЛОШЕННЯ

Воду відключать через аварійну поломку

Увага!!! Шановні жителі смт Старої Синяви - споживачі послуг централізованого водопостачання, комунальне підприємство «Старосинявський центральний водоканал №1» повідомляє, що сьогодні,  о 19.00 в смт Стара Синява буде відключено централізоване водопостачання у зв’язку з проведенням ремонтних робіт на мережі водопостачання. Аварійна зупинка водогону!

ОГОЛОШЕННЯ

Новий грант для студентів

Команда idmedia.ua оголошує про конкурсу для студентів українських вузів! Наша мета: підтримати студентів, змотивувати їх до навчання, розширити кругозір та подарувати приємні емоції від творчого процесу.