КОРОНАВІРУСНА ІНФЕКЦІЯ COVID-19.  Як захиститись від захворювання.

КОРОНАВІРУСНА ІНФЕКЦІЯ COVID-19. Як захиститись від захворювання.

Коронавірус 2019 року або міжнародна назва COVID-19 — це новий вірус, який спричиняє розвиток респіраторних захворювань у людей та може передаватися від людини до людини. Цей вірус уперше був ідентифікований під час розслідування спалаху в м. Ухань, Китай, у грудні 2019 року.

Поштові перекази від Укрпошти стануть у нагоді

Поштові перекази від Укрпошти стануть у нагоді

В останні роки кількість банківських відділень та банкоматів неухильно скорочується. Зокрема за 2014-2019 роки ліквідовано понад 80 банків, а лише за 2018-2019рр. скорочено 1487 банківських структурних підрозділів. Більшість закритих відділень банків припадає на невеличкі населені пункти, де мешканці не мають можливості скористатись банківськими картками для отримання пенсій та інших соціальних виплат.

Порядок розрахунку з працівниками при звільненні

Порядок розрахунку з працівниками при звільненні

Трудові відносини працівників усіх підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, виду діяльності і галузевої належності, а також осіб, які працюють за трудовим договором з фізичними особами регулює законодавство про працю, що складається з Кодексу законів про працю України та інших актів законодавства України, прийнятих відповідно до нього.

Актуальні вакансії Хмельниччини: від тракториста до кухара

Актуальні вакансії Хмельниччини: від тракториста до кухара

База вакансій Хмельницької обласної служби зайнятості є загальнодоступною для усіх користувачів вебсайту. Щоденно, за поданою роботодавцями інформацією вносяться дані про вільні робочі місця (в т.ч. вимоги, завдання та обов’язки, заробітна плата). З початку року понад 2 тис. роботодавців поінформували Хмельницьку обласну службу зайнятості про потребу у 6,3 тис. працівниках в області. Станом на 20 лютого 2020 року залишилось 2,1 тис. вакансій. До переліку найбільш актуальних увійшли:

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Комунальне підприємство «Старосинявський ЦВК №1» повідомляє, що 19.02.2020 року будуть проводитись роботи з ремонту насосного обладнання на Щабельнику, яке вийшло сьогодні з ладу. У зв’язку з чим КП «Старосинявський центральний водоканал №1» припиняє водопостачання із 06.00 по 18.00 год. завтра 19.02.2020 року.

Легальна зайнятість – стабільне майбутнє

Легальна зайнятість – стабільне майбутнє

Хмельницька обласна служба зайнятості здійснює системну інформаційно-роз’яснювальну роботу спрямовану на інформування населення щодо легальної зайнятості, державних соціальних гарантій, переваг системи соціального страхування, ризиків нелегального працевлаштування. «Працюючи офіційно, ви маєте право на пенсію, допомогу по безробіттю, допомогу у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності тощо. Адже легальна трудова діяльність — це основа соціальної захищеності працівника», - зазначає директор Хмельницького обласного центру зайнятості Сергій Черешня.

УВАГА! ПЕРЕВІРКА ВОДОСПОЖИВАННЯ

УВАГА! ПЕРЕВІРКА ВОДОСПОЖИВАННЯ

КП «Старосинявський центральний водоканал №1» повідомляє: з початку 2020 року, у зв’язку із наявністю значних втрат води та, як наслідок, збитків для підприємства, а також з метою дотримання вимог чинного законодавства, водоканалом проводиться інвентаризація наявного споживача послуги централізованого водопостачання та водовідведення, обстеження водомірних вузлів та перевірки достовірності обліку водоспоживання, дотримання міжповірочних інтервалів власниками водомірних лічильників - споживачами послуги.

Відшкодування втрат на суму понад 1,3 млн гривень забезпечили державні аудитори Хмельниччини протягом  січня місяця поточного року

Відшкодування втрат на суму понад 1,3 млн гривень забезпечили державні аудитори Хмельниччини протягом січня місяця поточного року

За результатами проведених фахівцями Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області ревізій за січень місяць 2020 року виявлено втрат матеріальних та фінансових ресурсів на загальну суму понад 1,6 млн гривень.

УНЗР при декларуванні: порядок його відображення у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування

УНЗР при декларуванні: порядок його відображення у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування

Відповідно до змін, які були внесені до Закону України «Про запобігання корупції», з 1 січня 2020 року суб’єктам декларування при заповненні декларації необхідно зазначати відомості про свій номер запису в Єдиному державному демографічному реєстрі та вказувати відповідні номери членів сім’ї.