ОГОЛОШЕННЯ

Ми самі творимо своє майбутнє!

Підтримка молоді нашої країни надзвичайно важлива справа у теперішній час. Не лише батьки та учителі є  рушійною силою, щоб наші діти всебічно розвивалися, а й органи місцевого самоврядування, сучасні компанії та громадські організації.

ОГОЛОШЕННЯ

Corteva Agriscience розпочинає реєстрацію на освітньо-грантову програму для фермерок TalentA-2023.

Шановні жителі громади.Програма передбачає проведення навчального онлайн-хабу та грантового конкурсу мікропроєктів. Взяти участь в ній можуть жінки, які відповідають встановленим критеріям відбору: вік від 18 років; проживання в населеному пункті з населенням до 10 000 осіб або робота на сільськогосподарському підприємстві, яке зареєстроване в такому населеному пункті та працює не менше року.

ОГОЛОШЕННЯ

Незадекларована праця обмежує права працівників.

Працівники, які не мають належним чином оформлених трудових відносин, позбавляються права на гідні умови праці, захист своїх інтересів у сфері праці, гарантій у соціальному захисті. Незадекларована праця дає роботодавцям необмежені можливості тиску на працівників та примушення їх до роботи на умовах роботодавця.

ОГОЛОШЕННЯ

Незадекларована праця збільшує видатки роботодавців.

Неформальна економіка і незадекларована праця сприяють створенню і існуванню недобросовісної конкуренції щодо тих суб’єктів господарювання, які у повному обсязі забезпечують виконання зобов’язань щодо сплати податків, охорони праці і соціального забезпечення працівників. Використання незадекларованої праці для роботодавця це:

ОГОЛОШЕННЯ

Незадекларована праця наносить шкоду державі.

Неформальна економіка і незадекларована праця в мирний час обмежують можливості держави проводити сучасну соціальну політику у сферах освіти, охорони здоров’я, розвитку професійних навичок, зайнятості, соціального захисту та пенсійного забезпечення, сприяють ухиленню від сплати податків, зменшують надходження до державного і місцевих бюджетів.

ОГОЛОШЕННЯ

Шановні жителі Старосинявської громади !!!

Звертаємо Вашу увагу на графік консультацій, які надаватимуться завідувачем Старосинявського сектору УДМС у Хмельницькій області за номером телефону 2 06 60