ВАЖЛИВО

Рекомендації для населення у разі виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із підтопленням (затопленням)

У зв'язку з весняним водопіллям на річках, що протікають територією Хмельницької області, та рясними опадами в Україні, в результаті підтоплення та забруднення джерел децентралізованого водопостачання (громадських та індивідуальних колодязів), присадибних ділянок, господарських дворів, в тому числі — вигрібних ям, надвірних вбиралень, гноєсховищ, існує ризик спалаху інфекційних захворювань, повʼязаних з водним фактором передачі збудника інфекції. Щоб запобігти епідемічним ускладненням рекомендуємо:

ОГОЛОШЕННЯ

Понад 30 млн.грн. боргують споживачі за доставку газу

«Хмельницькгаз» звертається з проханням розрахуватися за послуги та дякує сумлінним споживачам. Обов'язок споживача - до 20 числа місяця розраховуватися за отримані послуги розподілу (доставки) газу.

ОГОЛОШЕННЯ

ЗМІНЮЄТЬСЯ ЧАС ПРОДАЖУ АЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ

Старосинявська селищна рада доводить до відома спільний наказ Хмельницької обласної військової адміністрації та Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки від 04.04.2023 р. №79/248/2023-нс «Про внесення змін до спільного наказу начальника Хмельницької обласної військової адміністрації та Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки від 20.04.2022 р. № 117/154/2022-нс (додається).

ОГОЛОШЕННЯ

Грант для студентів

Команда veliki.com.ua оголошує про початок конкурсу для студентів українських вузів!Наша мета, підтримати студентів у непростий час, змотивувати їх до навчання, подарувати приємні емоції від творчого процесу. Оголошуємо початок конкурсу на грант у розмірі 20000 (двадцять тисяч) гривень! Студент може обрати будь яку тему, із запропонованих, за своїм бажанням. Написати твір згідно вимог.

ОГОЛОШЕННЯ

Громадське обговорення щодо перейменування вулиць

Старосинявська селищна рада, за результатами роботи Комісії з упорядкування найменувань вулиць селищної ради,  оголошує  про початок громадського обговорення щодо перейменування вулиць Старосинявської територіальної громади: