Фото без описуЩиро вітаю вас з професійним святом! Ви присвятили себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати неоціненні духовні скарби українського народу та підтримувати місцеві традиції і звичаї.

Сьогодні українська громадськість відзначає День культури - у найскладніший час за весь період незалежності України. Рашисти нищать все українське. Вони ненавидять українську культуру. Розкрадають українські музеї, палять українські книжки, мародерять об’єкти культури та духовності. Але швидко прийде час і вони будуть відповідати та заплатять за все.

І ми цього дочекаємося завдяки українській армії.

Щиро дякую працівникам сфери культури, які взяли до рук зброю. Дякую справжній волонтерській армії, яка тримає свій культурний фронт. Не лише допомагають нашим воїнам, а й їздять з концертами на передову, щоб підняти бойовий дух наших воїнів.

Ми щиро віримо у перемогу України, ми переможемо, ми станемо в допомозі відбудови зруйнованих закладів культури на деокупованих територіях й українська культура буде відроджуватися і процвітати.

Окремо висловлююслова вдячності всім діячам культури Старосинявської громади, нашим рідним колективам народного мистецтва. Завдяки вашій підтримці наш край став відомий, як надійний тил для захисників України. Ви своєю щоденною працею збагачуєте не лише українську та світову культуру, а й пліч-о-пліч стали з жителями громади в організації підтримки бійців – плетінні сіток, виготовленні домашньої продукції, проведенням акцій на підтримку наших хлопців на передовій.

Бажаю всім працівникам сфери культури теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, добробуту, творчих успіхів і невичерпної наснаги.

Миру всім нам після перемоги над рашистським злом! Добро завжди перемагає зло! І все буде Україна!

З повагою,

селишний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ