ВАЖЛИВО

Увага! Продовжено програму державної підтримки аграріїв

Урядом прийнято рішення про подовження до 30 листопада поточного року терміну реєстрації заяв аграріїв у Державному аграрному реєстрі на отримання державної допомоги, збільшивши при цьому (на 100 млн гривень) загальний обсяг підтримки фермерів та інших виробників сільськогосподарської продукції.

ФОТО

У ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

Цей день об’єднав дві видатні події в історії України: Помаранчеву революцію 2004 року і Революцію Гідності 2013 року.  У Старосинявській громаді відбулося вшанування пам’ятних подій та учасників історичних подій. Цей день назавжди став незаперечним доказом відродження української нації та сторіччя утворення української державності.

ФОТО

Пасічнянський старостинський округ: акція «Підтримай своїх!»

З перших днів вторгнення російської федерації на Україну жителі Пасічнянського  старостинського округу – сіл Пасічна, Гречана, Рідкодуб долучилися до збору продуктів харчування, а саме: різні крупи, макарони, цукор, борошно, олія, домашні тушонки, консервація, картопля, морква та інше, засобів гігієни для потреб армії. За декілька годин було завантажено вантажну машину і два вантажних буси та відправлено до пункту збору центру громади для подальшого відправлення у військові частини.

ФОТО

Відбувся прийом громадян на території Сьомаківського старостинського округу

Перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Попик провів виїзний прийом громадян на території Сьомаківського старостинського округу. Під час прийому до Олександра Федоровича звернулося 35 жителів.

ВАЖЛИВО

Дев’ята річниця Революції Гідності

День Гідності та Свободи – одне із знакових державних свят у новітній історії України. Воно приурочене двом революціям в Україні – Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

ВАЖЛИВО

Сьогодні 270-а доба війни в Україні…

Шановні мешканці громади! Ситуація станом на 20 листопада 2022 року на території Старосинявської громади контрольована.  Сьогодні 270-а доба війни в Україні. 

ФОТО

«Нехай мирне небо буде над вашими урожайними нивами!»

Сьогодні у селищній раді в скромній атмосфері відбулися офіційні урочисті заходи з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства. Селищний голова Віталій Здебський привітав аграріїв громади з професійним святом, подякував за планомірну співпрацю в умовах воєнного стану, побажав мирного світлого неба над їхніми урожайними нивами.

ФОТО

Обговорили питання, що потребували негайного вирішення

Сьогодні у селищній раді проходило засідання виконавчого комітету, яке провів селищний голова Віталій Здебський за участю 30 членів виконкому. Обговорили шляхи вирішення проблемних питань, що виникли внаслідок руйнування української системи енергетики у час воєнного стану та інші.