Фото без описуСьогодні  25 листопада - День білої стрічки, який відкриває міжнародну акцію «16 днів активізму проти насильства щодо жінок і дівчат». У зв’язку з цим, організація  «Біла Стрічка Україна» / White Ribbon Ukraine», Старосинявський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді селищної ради, громадські організації та соціальні служби, зазвичай,  розпочинають ряд інформаційно-просвітницьких заходів.

«Говорити про домашнє насилля – це можливість змінити життя на краще. Своє та інших. Голос кожної жінки – це шанс вберегти життя. Ви не одна. І не один. Допомога прийде, якщо за нею звернутись!», - такий девіз заходу сьогодні, який підтримали працівниці Старосинявської селищної ради, служби у справах дітей та центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

З сьогоднішнього дня акція “16 днів активізму проти насильства щодо жінок і дівчат” стартує у світі та Україні.

На прикладі інформаційно-роз’яснювальних заходів, соціального відео “Біла стрічка. Бій з Тінню”, яке презентувала його автор, режисер Аліна Діанова, бачимо  й аналізуємо розуміння того, що суспільство, лідери думок, політики мають підтримувати та сприяти організаціям,  які справді прагнуть виховувати нове покоління, закладати правильні цінності на всіх рівнях - політичному, соціальному, громадянському.  Від правильно обраного шляху розвитку сучасного суспільства залежить майбутнє країни…

Старосинявський ЦСССДМ