ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення  посади керівника Старосинявської центральної бібліотечної системи

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення посади керівника Старосинявської центральної бібліотечної системи

Відділ культури, національностей, релігії та туризму виконавчого комітету Старосинявської селищної ради оголошує конкурс на заміщення посади Старосинявської центральної бібліотечної системи що є об’єктом комунальної власності Старосинявської селищної ради.

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення  посади керівника Старосинявського районного  Будинку культури

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення посади керівника Старосинявського районного Будинку культури

Відділ культури, національностей релігії та туризму виконавчого комітету Старосинявської селищної ради оголошує конкурс на заміщення посади Старосинявського районного Будинку культури, що є об’єктом комунальної власності Старосинявської селищної ради.

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС

З метою інформування про відкриття Центру адміністративних послуг в нашій громаді, популяризації його роботи, залучення жителів громади, формування розуміння суті Центру надання адміністративних послуг у дітей як майбутніх користувачів послуг, інформування батьків, сприяння забезпеченню освітньо-культурних потреб дітей, створення умов для творчого розвитку, виявлення і підтримки талановитої та обдарованої учнівської молоді відділ освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету селищної ради оголосив конкурс творчих робіт з нагоди відкриття Центру надання адміністративних послуг Старосинявської селищної ради.

УВАГА! ПРИЙОМ ГРОМАДЯН!

УВАГА! ПРИЙОМ ГРОМАДЯН!

19 жовтня 2017 року відбудеться виїзд “мобільної групи”. Прийом громадян здійснюватимуть: заступник начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації - начальник Управління державної реєстрації Світлана Лисюк, директор Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Григорій Гоцький, головний спеціаліст відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ольга Глазунова.

Старосинявська селищна рада запрошує вас на урочистості та святкови й концерт з нагоди Дня селища

Старосинявська селищна рада запрошує вас на урочистості та святкови й концерт з нагоди Дня селища

Дорогі старосинявці! Шановні гості! Старосинявська селищна рада запрошує вас на урочистості та святкови й концерт з нагоди Дня селища, які розпочнуться о 16.00 14 жовтня 2017 року за сприянням народного депутата України Віктора Бондаря. У святковій програмі: виступ відомого артиста Валерія Твіна  та гурту "Ренесанс"

Публічна бібліотека об’єднаної територіальної громади

Публічна бібліотека об’єднаної територіальної громади

Інформуємо, що у рамках нового проекту Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого «Публічна бібліотека об’єднаної територіальної громади» у 2017 році розпочав свою роботу однойменний блог (http://oth.nplu.org).

Стажування талановитої молоді України та діаспори у ВРУ, органах виконавчої влади та центральних ЗМІ

Стажування талановитої молоді України та діаспори у ВРУ, органах виконавчої влади та центральних ЗМІ

14 - 22 листопада 2017 р. у рамках співпраці зі Світовим Конгресом Українських Молодіжних Організацій буде проходити стажування талановитої молоді України та діаспори у Верховній Раді України, органах виконавчої влади та центральних засобах масової інформації. Під час проходження стажування молоді люди матимуть змогу отримати нові знання та професійні навички, будуть залучені до діяльності у органах виконавчої влади, серед яких Міністерства молоді та спорту та інформаційної політики, а також матимуть можливість взяти участь у парламентських слуханнях про становище молоді в Україні, дізнаються, як працює законодавча гілка влади та візьмуть безпосередню участь у виробництві новин, у роботі "Укрінформу" та UA/TV.