Фото без опису14 - 22 листопада 2017 р. у рамках співпраці зі Світовим Конгресом Українських Молодіжних Організацій буде проходити стажування талановитої молоді України та діаспори у Верховній Раді України, органах виконавчої влади та центральних засобах масової інформації. Під час проходження стажування молоді люди матимуть змогу отримати нові знання та професійні навички, будуть залучені до діяльності у органах виконавчої влади, серед яких Міністерства молоді та спорту та інформаційної політики, а також матимуть можливість взяти участь у парламентських слуханнях про становище молоді в Україні, дізнаються, як працює законодавча гілка влади та візьмуть безпосередню участь у виробництві новин, у роботі "Укрінформу" та UA/TV.

      Взяти участь у конкурсному відборі для проходження стажування можуть молоді люди віком від 18 до 35 років. Основні вимоги до учасників стажування:

•  активність та досвід роботи з молоддю у громадському або державному секторі;

•  готовність ділитись досвідом та активно працювати під час усього стажування;

•  зацікавленість у подальшому розповсюдженні отриманого досвіду.

      Прийом заявок триває до 20 жовтня 2017 року. Інформацію про відібраних учасників буде повідомлено 23 жовтня.

      Стажування буде безкоштовним та безоплатним. Проживання, харчування та логістика по Києву забезпечується Міністерством молоді та спорту України. Витрати на проїзд до Києва та зворотню дорогу не відшкодовуються.

      По закінченню учасники отримають відповідні сертифікати.

      Контакти:відділ регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України (044) 284 30 26

 

Анкета для участі у проекті:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeM7mNy8l1SLynxYJt-XKAYmy_PBQNRcrXGKIFxh5ZKdZYUog/viewform