Фото без описуШАНОВНІ СТАРОСИНЯВЦІ! Щиро вітаю вас із Днем Державного Прапора та 29-ою річницею Незалежності України!

Протягом багатьох віків наш народ боровся за свободу рідної землі. Та саме нашому поколінню випала велика честь і велика відповідальність не тільки розбудовувати нову Українську державу, а й відстоювати її єдність і цілісність. Держава Україна починається із кожного з нас: нашого бажання працювати на розвиток тієї території, де ми живемо, відновлювати інфраструктуру громади, допомагати один одному. Так, за 5 років діяльності Старосинявської ОТГ в Незалежній Україні вдалося збудувати 26 водогонів у селах - серед 45 населених пунктів; збудувати більше 65 км ліній електропередач, реалізувати 39 сучасних інфраструктурних проектів, обладнати 64 навчальні класи у школах та ще багато іншого.

За цей період активно запрацювали промислові підприємства, які відомі за межами області та України:ТОВ «Елеватор Буд Інвест», ТОВ «Норд Юкрейн» та ТОВ «Фінден» (гранітний кар’єр). Нехай їх нині три, але прагнемо залучити усіх бажаючих інвесторів-промисловців для розвитку громади.

Відзначаючи 29-ту річницю Незалежності України, ми схиляємо голови перед гарячими серцями Героїв АТО, котрі вірили в Україну, наближали її Незалежність, та тими, хто сьогодні, не шкодуючи життя, захищає її від агресора.

Запорукою подальшого успішного державотворення є громадська злагода, об`єднання усіх громадян України у спільному прагненні – зміцнити силу і славу своєї Вітчизни, відбудувати міцний та заможний український дім, у якому щасливо будемо жити ми, наші діти й онуки.

Миру Вам і злагоди, міцного здоров`я, щастя, дорогі земляки!

Нехай у наших серцях не міліє джерело віри і надії на краще, почуття гордості і любові до своєї держави, до краю, де ми живемо.

Слава Україні! Честь і слава її Героям!

 

З повагою, селищний голова       Віталій Здебський.