Фото без описуСитуація  станом на  13.00  08 липня 2022 року на території Старосинявської громади контрольована. Сьогодні минає  135-а доба війни в Україні.

Почастішали сигнали тривоги, ситуація, що складається на сьогодні, вимагає від кожного з нас бути обережними  та  не ігнорувати сигналів тривоги.

Продовжуємо працювати в тилу на підтримку захисників країни - надаємо всебічну допомогу військовим частинам, передаємо допомогу на передову, підтримуємо ЗСУ.   Продовжуємо працювати  для фронту і Перемоги України!

На сьогодні в громаді залишається проживати понад 1400 переселенців. Дбаємо про них. Тісно співпрацювали і продовжуємо співпрацювати з різними благодійними фондами для допомоги ВПО, надали необхідну допомогу – працювали власними силами та  робили заявки на різні фонди. Гарну допомогу наші переселенці отримали в результаті співпраці селищної ради із ТОВ «Астарта–Київ»: 231 продуктовий набір, які відразу роздано переселенцям. Співпрацюємо з міжнародними благодійними організаціями БО Товариства Червоного Хреста,  благодійного фонду «Карітас»,  благодійною організацією «World central Kitchen». Формуємо нові заявки.

Сьогодні наше головне завдання – зробити усе  для захисту рідної землі. Ми вдячні Богу і ЗСУ за тихий ранок тут – у нас в громаді, вдячні за захист України.

Будьте обачні з приводу поширення  дезінформації в соцмережах, створення необгрунтованих емоційних «вибухів» без відповідних фактів - це способи дестабілізації ситуації в громаді та сприяння ворогові, розпалювання конфліктів на місцях під час воєнного стану несе відповідальність згідно закону. Довіряйте лише офіційним джерелам інформації!

Слава ЗСУ!  Віримо в нашу перемогу! Все буде УКРАЇНА!

Селищний голова