Фото без описуНа зборах жителів села Теліжинці за участю старости сіл Іванківці, Теліжинці, Уласово-Русанівка, Йосипівка Івана Луценка, депутата селищної ради, директора ПСП «Обрій» Олександра Крота розглянули ряд життєво важливих питань, а рятувальники провели інформаційно-роз’яснювальні бесіди із населенням.

На порядку денному жителі села мали можливість почути важливу інформацію з наступних питань: відкриття та роботи медичного пункту в с.Теліжинці; проведення першої науково-краєзнавчої конференції в с.Теліжинці на тему: «Село Теліжинці на Старосинявщині: історія, проблеми, перспективи розвитку»; перейменування вулиць в с.Теліжинці; профілактичні заходи поводження людей на воді та додержання правил протипожежної безпеки, а також – різні питання, що стосуються життєдіяльності населеного пункту, підтримки ЗСУ.

Рятувальники Хмельницького районного управління провели інформаційно-роз’яснювальну роботу із жителями села Теліжинці Старосинявської територіальної громади. Громадянам донесено правила поводження на водних об’єктах, дотримання правил пожежної безпеки в побуті, підготовці до опалювального сезону та недопущення населенням спалювання сухої рослинності. Співробітники ДСНС особливу увагу звернули на правилах при виявлені небезпечних та вибухонебезпечних предметів.

За матеріалами загальних зборів громадян.