Фото без описуЦьогоріч святковий вечір на Івана Купала у населених пунктах громади проводили в тихій атмосфері. У зв’язку з воєнним станом в країні усі тематичні святкові локації, які раніше масово святкували старосинявці, стало неможливо організувати, бо на перший план ставиться безпека громадян.

Святкові купальські вечори у селах все ж відбулися, але кількість учасників була невелика. «Щастя, радість, добро у віночки додайте і св'ято ІВАНА КУПАЛА зустрічайте!»,- закликаючи мир до України, говорили юні аматори з с.Ілятки. Майстер – клас ''Купальські віночки" в с.Ілятка організувала Анастасія Ревнюк, завідуюча сільським клубом, і провела з дітьми. Ознайомила з технікою плетіння і створення своїми руками головного атрибуту містичного та поетичного липневого свята -ІВАНА КУПАЛА.

Тематичні години та екскурси  свята Івана Купала  відбулися у селах Бабине, Буглаї, Залісся, Ілятка, Липки, Лисанівці, Мшанець, Нова Синявка, Паньківці, Пасічна, Пилявка.

Нехай магічне свято ІВАНА КУПАЛА дарує усім здійснення мрій, усе погане піде з України за купальскою водою, і всі біди обійдуть нас стороною…

Фото без описуФото без опису

КП «Старосинявський Будинок культури»