У ТЕЛІЖИНЦЯХ АСФАЛЬТУВАЛИ ДОРОГИ

У співпраці селищної ради та ПСП"Обрій" проведено поточний середній ремонт доріг комунальної власності Старосинявської селищної ради по вулицях Пушкінська, Боженка, Шаталова в селі Теліжинці. Протяжність відремонтованих доріг - 2км. Вартість виконаних робіт, більше 1,5 млн. грн. власних коштів ПСП"Обрій". Частка співфінансування Старосинявської селищної ради -150 тис. грн. Важливу справу благоустрою села Теліжинці на сьогодні значно покращено.

СЬОГОДНІ СЬОМА РІЧНИЦЯ СВІТЛОЇ ПАМ’ЯТІ…

7 років тому, 19 серпня 2014 року, в зоні АТО трагічно загинув наш земляк, Старосинявський селищний голова Олександр Трохимович Романенко, який у червні 2014 року вступив у ряди добровольців для захисту територіальної цілісності та недоторканості нашої держави.

Одноразове (спеціальне) добровільне декларування

В Старосинявській державній податковій інспекції Головного управління ДПС у Хмельницькій області розпочалась інформаційно-роз»яснювальна кампанія щодо роз’яснення основних положень Закону України від 15 червня 2021 року № 1539-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету».

Інформація про перерахунки пенсій, проведені в липні 2021 року

З 01 липня 2021 року проведено перерахунки пенсій відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 14.07.2021 №713 «Про додатковий соціальний захист окремих категорій осіб» (далі – Постанова) особам, яким призначено пенсію згідно із Законом України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб», учасникам бойових дій та постраждалим учасникам Революції Гідності.

БЛАГОРОДНА СПРАВА БУТИ МАМОЮ З ВЕЛИКОЇ ЛІТЕРИ

У Старосинявській селищній раді відбулося офіційне вручення нагород матері-героїні Кузін Галині Василівні, жительці села Пилявка, яка виростила і виховала 5-ро дітей. Нагрудний знак «Мати-героїня» та посвідчення, підписане Президентом України Володимиром Зеленським, вручила Галині Кузін заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Надія Вікарська.

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ОРГКОМІТЕТУ ДО ВІДЗНАЧЕННЯ 30-ої РІЧНИЦІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

У селищній раді відбулося засідання оргкомітету   з нагоди проведення  та організації заходів до Дня Державного Прапора та 30-ої річниці незалежності України, яке провів селищний голова Віталій Здебський. Члени організаційного комітету  визначили час проведення та перелік офіційних святкових заходів, які узгоджено проводити на центральній площі селища.

Незалежна і єдина - в моєму серці Україна!

У Паньковецькому сільському клубі відбулося свято до ювілейної дати – 30-ої річниці незалежності України, в рамках естафети Старосинявської громади «Від села - до села».